Tältä näytti, kun päiväkoti­lapset pääsivät testaamaan Taysin uuden sairaalahuvipuiston – ”En uskonutkaan, että tämmöistä voi olla!”

Taysin vastavalmistuneessa sairaalahuvipuistossa on koettavaa jokaiselle aistille, ja monenlaisten lasten tarpeet on otettu huomioon. Sairaala­huvipuiston suunnittelu alkoi jo vuonna 2018, ja rakennustyöt päästiin aloittamaan loppuvuodesta 2021.

Uuden sairaalahuvipuiston pääsivät ensimmäisinä testaamaan liikuntapäiväkoti Norlandia Voiton lapset. Tehtävä oli koko testijoukolle mieluinen. Särkänniemen maskotti Pouta-possu saa halauksen Patrik Berggreniltä. Vieressä karusellia pyörittävät vasemmalta Viljo Keränen, 5, Armi Aarresuo, 5, Ellen Tuominen, 5, Minttu Wahlroos, 5 ja Iida Flinck, 3.

23.5. 17:51 | Päivitetty 23.5. 18:15

Aamulehti

Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) pääaulaan, aivan R-kioskin viereen on rakennettu värejä pursuava maailma, joka houkuttelee tutkimaan. Tiistaina aukeavan sairaalahuvipuiston pääsivät testaamaan ensimmäisenä liikuntapäiväkoti Norlandia Voiton Loikkarit-ryhmä. ”Riisukaa kengät ja pitäkää hauskaa”, lienevät ohjeista tärkeimmät pienien testaajien joukolle, joka hajaantuu luvan saatuaan jokaiseen noin 200 neliömetrin kokoisen puiston nurkkaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut