Hervannassa kunnostetaan jälleen Insinöörinkadun jalkakäytäviä ja pyöräteitä

Insinöörinkadun kunnostushanke on saanut valtionavustusta Traficomilta kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelmasta.

Kuvassa näkyy poikittain kulkeva Insinöörinkatu ja pohjoiseen suuntaava Teekkarinkatu. Insinöörinkadun pyörä- ja kävelytiet kunnostetaan tänä kesänä Teekkarinkadun vasemman puoleiselta osuudelta Arkkitehdinkadulle saakka. Kuva elokuulta 2021.

22.5. 7:00

Aamulehti

Insinöörinkadun kävely- ja pyöräteiden kunnostustyöt alkavat tulevalla viikolla. Viime vuonna uusittiin Insinöörinkadun Kanjoninkadulta Teekkarinkadulle ulottuva osuus. Nyt kunnostetaan Teekkarinkadun ja Arkkitehdinkadun välinen osuus. Työt valmistuvat syksyllä.

Kunnostustöissä Insinöörinkadun itäreunan nykyinen yhdistetty jalkakäytävä ja pyörätie uusitaan erotelluksi jalkakäytäväksi ja pyörätieksi. Länsireunan nykyinen erotettu jalkakäytävä ja pyörätie saneerataan.

Työnaikaiset liikennejärjestelyt aiheuttavat muutoksia alueiden jalankulku- ja pyöräilyreiteillä. Töitä tehdään kortteliväleittäin yhdellä puolella katua, ja kevyt liikenne ohjataan toiselle puolelle katua. Työt alkavat Teekkarinkadun päästä.

Insinöörinkadun kunnostushanke on saanut valtionavustusta Traficomilta kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelmasta. Tampere on saanut valtionavustusta kaikkiaan kahdeksalle hankkeelle, joilla parannetaan kävelyn ja pyöräliikenteen olosuhteita katuverkostossa.

Insinöörinkatu on Hervannan pääkatu, jota kehitetään joukkoliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn ehdoilla. Insinöörinkatu yhdistää Hervannan ja Hervantajärven kaupunginosat. Insinöörinkatu on myös Hervannan sisäisen jalankulun ja pyöräliikenteen kannalta merkittävin katu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut