Aamulehden MM-studiossa todellinen Leijona-fani Juhani Rannikko – Näin hän kommentoi Areenan tunnelmaa: ”Siellä on kirkkokansaa, jotka istuu nyrkit polvissa”

Aamulehden kisastudiossa vieraili lauantaina fanittamiselle todella omistautunut Juhani Rannikko.

21.5. 17:46

Aamulehti

Kaikki puhuvat viittamiehestä. Hän on Juhani Rannikko. Rannikko tunnetaan omistautuneesta Leijona-pukeutumisestaan: hänellä on usein kypärä, viitta ja muut asiaan kuuluvat varusteet.

Rannikko vieraili Aamulehden MM-kisastudiossa lauantaina 21. toukokuuta ennen Itävalta–Suomi-peliä.

Lue lisää: Katso tallenne Aamulehden MM-studiosta: Suomi-fanien tunnelma kohosi ennen illan ottelua – Näin voit voittaa paidan ja huivin

Toimittajat Tuukka Välimäki ja Saara-Maria Tunturi keskustelivat hänen kanssaan muun muassa Areenan Suomi-pelien tähänastisista tunnelmista.

”Olen itse kritisoinut sitä, että siellä on kirkkokansaa, jotka istuu nyrkit polvissa. Suomen pelissä on hiljaisia hetkiä. Koko ajan pitäisi olla pieni älämölö päällä”, Rannikko sanoi.

Rannikko kertoi haastattelussa, että hänen vaimonsa on valmistanut hänelle faniasuja ja pukenut myös pienen Late-lampaan kisapukuun. Hän kertoi myös filosofian faniasujensa takaa:

”Jotain semmoista, millä pääsee [tuulettamaan] heti kun tulee maali”, hän sanoi.

Siksi hänellä on usein lippu harteillaan, jottei sitä tarvitse maalin tullessa kaukaa kaivaa.

Juhani Rannikko (vasemmassa reunassa) Suomi–Iso-Britannia-pelissä perjantaina 20. toukokuuta Nokia-areenassa.

Rannikon lisäksi livelähetyksessä tunnelmaa kommentoivat toisetkin fanit. Heillä oli ratkaisunsa tunnelman nostattamiseen:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut