Poliisi varoittaa: Tänään illalla ei kannata yrittää autolla Tampereen keskustaan

Suomen ja Ruotsin välinen alkusarjan kamppailu vetää Nokia-areenalle paljon yleisöä, mikä tietää ruuhkaa keskustan kaduille.

Suomen pelit vetävät eniten väkeä Nokia-areenalle. Osa saapuu keskustaan omalla autolla. Kuva Suomen ensimmäisestä ottelusta viime perjantailta.

18.5. 13:37

Aamulehti

Nokia-areenan ympäristöön ja Tampereen ydinkeskustaan odotetaan merkittävää ruuhkaa keskiviikko-iltana. Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa alkusarjan ottelussa.

”Suomi–Ruotsi varmasti kiinnostaa ihmisiä, ja liikkeellä on normaalia enemmän porukkaa. Kun vielä poikkeusjärjestelyjä on muutenkin, ei sinne ehdoin tahdoin kannata lähteä jonottelemaan”, sanoo ylikomisario Jari Näkki Sisä-Suomen poliisista.

Peli alkaa kello 20.20 ja loppuu arviolta kello 22.30 ja 23 välillä.

Myös aiempina Suomen pelipäivinä keskusta on ollut hyvin ruuhkainen. Tiesulut areenan läheisyydessä vaikuttavat osaltaan liikenteen hitaaseen etenemiseen. Tampereen keskusta on Suomen pelien yhteydessä ruuhkautunut myös jalankulkijoista, mutta Näkin mukaan jalankulkijat eivät tiettävästi ole ”suuremmassa mittakaavassa” tukkineet ajoratoja.

”Ilmeisesti järjestelyt ovat kohtuullisen hyvin menneet.”

MM-kisat ovat näkyneet poliisille myös järjestyshäiriöinä. Tiistaina tällaista ei juuri ollut havaittavissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut