Tällainen oli poliisin ensimmäinen MM-viikonloppu Tampereella, tehtäviä hyvin paljon: ”Ei ole sinänsä ihme”

Poliisi ei kerro vielä Koivistonkylässä illalla syttyneen palon tutkinnasta.

Tältä Tampereella näytti jääkiekon MM-kisojen avauspäivän jälkeen lauantaiaamuna 14.5.2022.

16.5. 11:17 | Päivitetty 16.5. 13:09

Aamulehti

Ensimmäinen kisaviikonloppu oli poliisille kiireinen, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole ilmennyt mitään normaalista viikonlopusta poikkeavaa tai vakavia rikoksia.

”Tehtäviä oli kyllä poliisilla hyvin paljon, mutta tutkinnassa se näkyi yllättävän vähän. Pahoinpitelyitä ja rattijuoppoja oli”, rikoskomisario Antti Uusipaikka kertoo.

Poliisilla on MM-kisojen ajan Tampereella lisäväkeä töissä. Hälytystehtävät keskittyivät Uusipaikan mukaan Tampereen keskustaan.

”Ei ole sinänsä ihme, että tehtäviä oli enemmän kuin normaalisti, jos kaikki hotellit ovat täynnä ja ihmisiä on paljon.”

Sunnuntaina illalla Tampereen Koivistonkylässä syttyi palo kerrostalon pyörävarastossa. Pelastuslaitos sammutti palon, tuuletti tilat ja tarkasti porraskäytävän asunnot. Palon tutkinta on vielä alkuvaiheessa, eikä poliisi kerro toistaiseksi, onko palon syttymissyystä tietoa.

Poliisi tiedotti ennen puoltayötä sunnuntai-iltana, että päivä oli näyttäytynyt poliisille rauhallisena. MM-kisatapahtumilla ei ollut juurikaan vaikutusta poliisitehtävien lukumäärään.

Maanantaina aamupäivällä poliisi tiedotti, että sunnuntain ja maanantain välinen yö oli rauhallinen. Koko Pirkanmaan alueella poliisilla oli päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi viisi henkilöä kiinniotettuna sunnuntai–maanantaiyönä.

Päivitys 16.5. kello 11.49: Lisätty loppuun tuoreesta tiedotteesta maanantain vastaisen yön tilanne.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut