Kansainvälisten suurmarkkinoiden tunnelma saa kävijät palaamaan vuosi toisensa jälkeen Tampereelle – katso suuri kuvakooste keväisestä Hämeenpuistosta

Kansainväliset suurmarkkinat ovat käynnissä Tampereella Hämeenpuistossa vielä viikonlopun ajan. Perjantaina ja lauantaina markkinat ovat avoinna 10–20 ja sunnuntaina kello 10–18.

Kansainväliset suurmarkkinat vetivät runsaasti väkeä Hämeenpuistoon perjantaina jo heti aamupäivästä. Markkinat jatkuvat vielä läpi viikonlopun. Suurmarkkinat järjestettiin Tampereella edellisen kerran syyskuussa vuonna 2021.

13.5. 18:03 | Päivitetty 14.5. 15:55

Aamulehti

Kansainväliset suurmarkkinat saapuivat jälleen Tampereelle Hämeenpuistoon. Torstaista sunnuntaihin kestävillä markkinoilla voi tutustua tuotteisiin ja ruokiin eri maista ja Suomen maakunnista.

Tapahtumavastaava Ari Kallas kertoo, että tänä vuonna kansainvälisillä markkinoilla on ennätyksellisen paljon myyjiä muista maista. Hän iloitsee, että koronarajoitusten helpotuttua myyjiä on saatu myös kauempaa takaisin markkinoille, esimerkiksi Etelä-Amerikasta ja Afrikasta. Tampereen jälkeen markkinat jatkavat matkaansa Keravalle ja sieltä vielä seitsemääntoista muuhun Suomen kaupunkiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut