Poliisi on varautunut kultajuhlaan Tampereen keskustassa: ”Riehakasta liikehdintää tulee varmasti olemaan”

Sisä-Suomen poliisi arvioi, että Tapparan mahdolliset kultajuhlat eivät aiheuta levottomuuksia Tampereen keskustassa, jos joukkue voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden Nokia-areenassa.

Tampereen Keskustorin suihkulähde täytettiin vedellä tiistaina.

28.4. 18:35

Aamulehti

Tampereen Tappara kohtaa tänään TPS:n finaalisarjan viidennessä ottelussa Tampereen Nokia-areenassa. Paikalle odotetaan yli 12 000:ta katsojaa, ja tunnelma on varmasti katossa Tapparan johtaessa ottelusarjaa numeroin 3–1.

Mahdolliseen mestaruusjuhlintaan on varauduttu Tampereella. Komisario Ismo Rajala Sisä-Suomen poliisista kertoi hieman ennen kello 17, että poliisi on varautunut siihen, että ihmisiä saapuu Keskustorille pelin jälkeen.

Lue lisää: Mahtuuko tässä juhlimaan kultaa? Kuvat näyttävät Tampereen Keskustorin karun tilanteen

Lue lisää: Ilves-kannattaja täytti tiistaiaamuna Keskustorin suihkulähdettä vedellä – Ratkaisu tuli: Suihkulähteen luona saa juhlia Tapparaa, työmaalla ei

”Mikäli Tappara voittaa, järjestetään virallinen kultajuhla saamieni tietojen mukaan seuraavana päivänä, joten mitään isompaa juhlintaa tuskin on tänään luvassa.”

Rajala kuitenkin arvioi, että aktiivisimmat kannattajat tuskin jättävät Keskustorille saapumista välistä. ”Riehakasta liikehdintää tulee varmasti olemaan samalla, kun autoilla ajetaan keskustassa liput ikkunasta liehuen.”

Mestaruusjuhlat iloisia tapahtumia

Rajala ei usko, että mahdollinen mestaruusjuhlinta toisi mukanaan järjestyshäiriöitä. ”Tapparan juhlat ovat olleet joka kerta iloisia tapahtumia, eikä niissä ole ollut mitään ihmeellistä. Vaikka väkeä on ollut, ovat he juhlineet yksissä tuumin positiivista tapahtumaa.”

Rajala muistuttaa, että jos järjestyshäiriöitä tai muuta vastaavaa ilmenee, poliisi puuttuu nopeasti tilanteeseen.

Entä onko poliisilla aika seurata ottelun kulkua tilanne- ja johtokeskuksessa?

”Se ei ole oikein mahdollista, sillä puuhaa riittää. Ottelun lopputulos kuitenkin varmasti tulee tietoon”, Rajala kommentoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut