Paljastuiko Tapparan mahdollisten kultajuhlien ajankohta? Kaupunki kertoo valmistelevansa erilaisia skenaarioita

Kaupungin omistama Finnpark ehti jo ilmoittaa sosiaalisessa mediassa mahdollisista toimenpiteistään Tapparan mestaruusjuhlan toteutuessa.

Tapparan mahdolliset viralliset kultajuhlat tullaan järjestämään tänä vuonna Frenckellin aukiolla Keskustorin työmaan vuoksi.

28.4. 16:56

Aamulehti

Tampereen kaupungin omistama pysäköintipalveluja tarjoava Finnpark ilmoitti keskiviikkoisessa, sittemmin poistetussa Facebook-päivityksessään, että Frenckellin pysäköintitaloon ajo suljetaan Tapparan mahdollisten kultajuhlien ajaksi.

Samassa päivityksessä lueteltiin myös mahdollisten kultajuhlien ajankohtia, jotka päivityksen mukaan olisivat finaalisarjan lopputuloksesta riippuen mahdollisesti perjantaina, maanantaina tai tiistaina.

Poistetusta päivityksestä jaettiin kuitenkin kuvakaappausta pikaviestipalvelu Twitterissä.

Finnparkin markkinointipäällikkö Satu Uotila kertoo, että tieto mahdollisista mestaruusjuhlista oli tullut välikäsien kautta. Kyseinen päivitys poistettiin hänen mukaansa parin tunnin päästä julkaisusta, koska tietoa ei ole vahvistettu.

”Olemme pahoitelleet päivitystä jo Tapparan suuntaan.”

Aina, kun Frenckellin aukiolla on yleisötapahtumia, vaikuttaa se myös esimerkiksi Frenckellin aukion parkkihallin, mistä Finnpark Uotilan mukaan ilmoittaa sopimusasiakkailleen.

Kaupunki tekee skenaarioita

Tampereen kaupunki ei ole mahdollisten kultajuhlien järjestäjä, vaan Tappara.

Erilaisilla tapahtumilla on kuitenkin aina vaikutusta kaupunkiympäristöön, joten tapahtuman järjestäjän ja Tampereen kaupungin välillä käydään kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteisen mukaan vuoropuhelua.

Hän kertoo, että erilaisia turvallisuus- ja liikennenäkökulmia on mietitty eri tahojen kanssa. ”Totta kai kaupunki yhteistyössä viranomaisten kanssa tekee erilaisia skenaarioita, liittyvät ne sitten turvallisuuteen tai liikennejärjestelyihin.”

Mahdollisen kultajuhlan ajankohtaa ei Saarteinen kuitenkaan vahvista. Se mahdollisista kultajuhlista tällä hetkellä kuitenkin tiedetään, että ne järjestettäisiin Keskustorin sijasta Frenckellin aukiolla Keskustorin kesäkeitaan työmaan vuoksi.

Lue lisää: Mahtuuko tässä juhlimaan kultaa? Kuvat näyttävät Tampereen Keskustorin karun tilanteen

Tapparan ja TPS:n välisen finaalisarjan viides ottelu käydään torstaina Tampereen Nokia-areenalla kello 18.30 alkaen. Mestaruus on tänään katkolla Tapparalle sen johtaessa ottelusarjaa 3–1.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut