Mitä tapahtui Tappara-paidalle? Yksi Tampereen Hämeensillan veistoksista seisoo nyt paljaana: ”Ymmärrämme, että Tappara menee tunteisiin”

Yksi pirkkalaisveistoksista on nyt ilman Tappara-paitaa.

Kauppias-veistos oli kello 17 jälkeen keskiviikkona ilman paitaa.

27.4. 18:21

Aamulehti

Yksi Tampereen Hämeensillan pirkkalaisveistosten ylle puetuista Tappara-paidoista on kadonnut. Kauppias-veistoksen ylle puetun paidan katoaminen huomattiin keskiviikkona.

Tapparan markkinointijohtaja Olli Lehtisalo kertoo, että paidan varastaminen tallentui kameroihin. ”Viime yönä viiden maissa henkilö oli kiivennyt patsaalle ja patsasta kunnioittaen hyvin näppärästi saanut pelipaidan riisuttua”, Lehtisalo sanoo.

Tappara-paita on riisuttu patsaalta varoen. ”Ei riuhtoen. Pelipaitaa ja patsasta varoen suoritettu.”

Ei varapaitoja

Veistosten ylle puetut paidat on tehnyt Ompelimo Sari Rytkönen. Paitoja on valmistettu tasan neljä kappaletta, joten korvaavaa paitaa ei tähän hätään voida pukea Kauppiaan ylle.

Tappara toivoo nyt, että paita palautetaan Kissanmaalle seuran toimistolle, jolloin asiaa ei tarvitsisi selvittää muuten. ”Voisimme sitä myöten playoff-huumassa unohtaa asian.”

Kolmen muun pirkkalaisveistoksen ylle puetut paidat ovat saaneet olla rauhassa. ”Ehdottomasti toivomme, että loput kolme (paitaa) saavat olla siellä ihmisten ihasteltavina pudotuspelisarjan loppuun saakka”, Lehtisalo sanoo.

”Ymmärrämme sen, että Tappara menee tunteisiin.”

Sini-oranssia ylle

Tappara-paidat puettiin Wäinö Aaltosen veistosten ylle maanantaina. Tapparan myynti- ja tapahtumajohtaja Aki Holma kertoi silloin, että Nokia-areenassa pelattavia ensimmäisiä finaaleja juhlistetaan sini-oransseilla paidoilla.

Lue lisää: Tampereen Hämeensillan patsaat saivat ylleen tuliterät Tappara-paidat – useat keskustan rakennukset hehkuvat maanantaina Tapparan väreissä

Kauppias-veistoksen yllä on Janne Ojasen paita, Eränkävijällä on Pekka Marjamäen paita, Suomen neidolla Timo Suden ja Veronkantajalla puolestaan Kalevi Nummisen pelipaita.

Tapparan mestaruus on katkolla torstaina Nokia-areenassa.

Tältä Kauppias-veistos näytti vielä maanantaina pelipaita yllään.

Pelipaidat puettiin veistosten ylle maanantaiaamuna.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut