Jokaiselle Tampere-Pirkkalasta lähtevälle lennolle pääsee bussilla Tampereen keskustasta

Kaikille Tampere-Pirkkalasta lähteville lennoille pääsee myös julkisten kulkuvälineiden avulla Tampereen keskustasta.

26.4. 17:13

Aamulehti

Pirkanmaan alueen lentoliikenteen piristyttyä Nyssen bussilinja 103 palvelee Tampere-Pirkkalan lentoasemalle matkaavia ja lentoasemalta Tampereelle tulevia matkustajia. Linjan aikataulu on sovitettu yhteen lentojen aikataulujen kanssa, ja se palvelee kaikkia lentoja.

Linja 103 kulkee Tampereen keskustan ja Tampere-Pirkkalan väliä siten, että se on perillä noin tuntia ennen jokaisen lennon lähtöä. Vastaavasti bussi odottaa pysäkillä, kun matkustajat saapuvat lennoilta ja kuljettaa matkustajat Tampereen keskustaan. Jos lennon saapuminen viivästyy, bussi odottaa matkustajia pysäkillä.

Nyssen bussi 103 lähtee liikkeelle Hämeenpuiston Scandic hotellin vierestä Nalkalantorilta ja kulkee Hämeenpuistoa pohjoiseen ja siitä Satakunnankadulle ja edelleen Rautatienkadun ja Vuolteenkadun kautta kohti Tampere-Pirkkalaa. Matka rautatieasemalta kestää noin 30 minuuttia.

Bussi pysähtyy kaikilla reitin varrella olevilla Nyssen pysäkeillä.

Tampereen kaupungin joukkoliikenteen suunnittelupäällikkö Juha-Pekka Häyrynen kertoo, että linjaa operoidaan yhdellä bussilla, jossa on 35 istumapaikkaa. Seisomaan mahtuu matkatavaroiden lisäksi noin 20 henkilöä.

Häyrynen kertoo, että linjan 103 vuorot menevät lentojen mukaan ja ne vaihtelevat päivittäin.

”Vuorot näkee reittioppaasta. Oleellista kuitenkin on, että katsoo oikean viikonpäivän kohdalta, sillä bussivuorot on sovitettu lentojen mukaan.”

Linjan 103 bussissa maksuvälineenä käy lähimaksu, Nysse Mobiili, arvolippu ja ennakkokertalippu. Keskustasta lentoasemalle matkustaessa tarvitaan ABC-vyöhykkeiden lippu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut