Pyynikin käsityöläispanimon toimitusjohtaja menee vaihtoon – nykyinen toimitusjohtaja: ”Sain tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä”

Kari Lappalainen ehti toimia Pyynikin käsityöläispanimon toimitusjohtajana reilun vuoden ajan.

Pyynikin käsityöläispanimo ajoi alkuvuodesta Raholan tehtaan toiminnan alas. Kuva otettu tammikuussa 2022.

22.4. 18:04

Aamulehti

Pyynikin käsityöläispanimo oy:n toimitusjohtaja menee vaihtoon, kun nykyinen toimitusjohtaja Kari Lappalainen jättää tehtävänsä.

”Tässä on ollut kaiken näköistä, haasteellista aikaa, ja nyt sain tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä”, Lappalainen kommentoi irtisanoutumispäätöstään. ”Mitään dramatiikkaa tässä taustalla ei ole, on ihan normaalia toimintaa että ihmiset välillä vaihtavat työpaikkaa.”

Lappalainen ehti toimia yrityksen toimitusjohtajana reilun vuoden ajan. Pelkästään kuluva alkuvuosi on ollut Pyynikin käsityöläispanimolle tuulista aikaa. Yrityksen piti esimerkiksi avata Tampereen vanhan tavara-aseman tiloihin oluiden artesaanituotantotilat, viskitislaamo ja noin 400 asiakaspaikan tapahtumatuotantosali, mutta yritys vetäytyi suunnitelmasta.

Yrityksen toiminta on ollut vuosittain tappiollista. Tammikuussa panimo lopetti oluen valmistamisen Tampereella ja ajoi Raholan tehtaan toiminnan alas.

Lue lisää: Pyynikin käsityöläispanimo ei avaakaan ravintolaa ja tislaamoa Tampereen tavara-asemalle – neuvottelut uuden yrittäjän kanssa käynnissä

Lue lisää: Pyynikin käsityöläispanimo lopetti oluen valmistamisen Raholan panimossa ja etsii uusia tiloja – ”Olemme tehneet päätökset lomauttamisesta raskain mielin”

Lappalainen jättää tehtävänsä toimitusjohtajana haikein mielin. ”Pyynikki on hyvä talo ja tuotteet ja ihmiset ovat hienoja. Pyynikillä on myös hyvä hallitus, joka pystyy viemään yritystä eteenpäin ja löytämään uuden toimitusjohtajan.”

Tarkkaa ajankohtaa siirtymiselleen Lappalainen ei vielä osaa sanoa. Uuden toimitusjohtajan etsintä on jo käynnistetty.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut