Kolmen auton kolari pysäytti liikenteen itään yli tunniksi Tampereen rantatunnelissa

Ohittamasta palannut auto oli osunut toiseen henkilöautoon, joka oli osunut seinään ja kolhaissut kolmatta autoa.

Tampereen rantatunnelissa sattunut kolari ruuhkautti liikennettä Santalahdessa keskustaan johtavalla rampilla. Liikennettä ohjattiin kiertoreitille, kun itään vievä tunnelin puolikas oli suljettuna.

19.4. 9:47 | Päivitetty 19.4. 11:13

Aamulehti

Tampereen rantatunnelissa sattui tiistaiaamuna kolmen henkilöauton kolari itään johtavilla kaistoilla. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 9.36. Itään vievä tunneli oli yli tunnin suljettuna liikenteeltä onnettomuuden raivaustöiden vuoksi.

Liikenne on palautumassa normaaliksi, tiedotti Fintrafficin tieliikennekeskus kello 10.46.

Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestarin Tiia Turusen mukaan ohittamassa ollut henkilöauto oli halunnut palata takaisin oikeanpuoleiselle kaistalle, kun se osui oikealla kaistalla ajavaan toiseen henkilöautoon.

”Se sitten oli kimmonnut oikealta kaistalta seinään ja seinästä vielä kolmanteen autoon”, Turunen sanoo. ”Onneksi ei tullut henkilövahinkoja.”

Yksi autoista pääsi jatkamaan matkaa, mutta kaksi autoa meni hinauskuntoon.

Turusen mukaan onnettomuudessa oli osallisena vain kolme henkilöä, eli autojen kuljettajat.

Rantatunnelin sulkeminen vaikutti laajasti kaupungin liikenteeseen, sillä autoja ohjattiin kiertoreiteille keskustan suuntaan.

Kolari Tampereen rantatunnelissa ruuhkautti liikennettä Jyväskylän ja Lahden suuntaan. Liikennettä ohjattiin kiertoreitille keskustan kautta. Kuva on otettu kello 10.23.

Juttu päivittyy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut