Tampereen Lempääläntien kuolonkolaria tutkitaan kahtena törkeänä kuoleman­tuottamuksena – kuljettaja yhä sairaalassa

Tampereella sattui vakava henkilöauton ja jakeluauton välinen nokkakolari keskiviikkona 6. huhtikuuta. Kolarissa kuoli kaksi ihmistä. Henkilöauton kuljettajaa epäillään kolmesta törkeästä rikoksesta.

Lempääläntiellä Tampereella sattui vakava nokkakolari keskiviikkona 6. huhtikuuta. Tältä onnettomuuspaikalla näytti torstaina. Onnettomuus sattui loivassa alamäessä lumisella ja liukkaalla tiellä.

11.4. 13:30

Aamulehti

Lempääläntiellä Tampereella viime viikolla tapahtunutta kuolonkolaria tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena törkeänä kuolemantuottamuksena.

”Nämä ovat aika lailla pääteltävissä tapahtumista”, rikoskomisario Ona Autere kertoo.

Henkilöauto ja jakeluauto törmäsivät Lempääläntiellä keskiviikkoiltana 6. huhtikuuta. Nokkakolarissa kuoli kaksi ihmistä. Molemmat kuolleet olivat henkilöauton kyydissä. Uhrit ovat 1970- ja 1980-luvuilla syntyneitä.

Jakeluauton kuljettajalle ei aiheutunut vammoja eikä häntä epäillä rikoksesta. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Autere kertoo kuljettajan olevan yhä sairaalassa, eikä häntä ole päästy vielä kuulemaan.

Poliisin mukaan henkilöauton epäillään tulleen Lempääläntiellä kovaa vauhtia kaarteeseen, missä kuljettaja menetti auton hallinnan. Henkilöauto ajautui jakeluauton etukulmaan. Tie oli onnettomuushetkellä luminen ja liukas.

Päihteiden osuutta onnettomuuteen selvitetään. Autere sanoo poliisin odottavan asiasta lausuntoja. ”Nyt oikeastaan kaikki on vähän kiinni kuskin kunnosta ja siitä, miten pääsemme häntä kuulemaan ja asiassa eteenpäin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut