Onnettomuus ruuhkautti liikennettä Ysitiellä – auto ajautui kaistaltaan ja osui kaiteeseen, myös raskas ajoneuvo rikkoutui tielle

Liikenne kulki ohitustiellä, mutta hitaasti.

Onnettomuus ruuhkautti liikennettä Ysitiellä perjantaina aamulla. Kelikamerakuva on otettu kello 9.58.

8.4. 9:48 | Päivitetty 8.4. 10:42

Aamulehti

Liikenne ruuhkautui Tampereen läntisellä kehätiellä ja Ysitiellä Jyväskylän suuntaan, sillä Ysitiellä sattui perjantaina aamulla liikenneonnettomuus Lahdesjärven ABC:n liittymän kohdalla. Kello 10.35 aikaan Fintrafficin tieliikennekeskus kertoi, että tilanne on ohi.

Onnettomuuden kanssa samaan aikaan liikennettä haittasi ja ruuhkaa lisäsi Tampereen Sarankulmassa tielle rikkoutunut raskas ajoneuvo. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan rekka oli tien sivussa, mutta haittasi liikennettä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juuso Nummela kertoi, että liikenne pääsi ohittamaan Lahdesjärven onnettomuuspaikan yhtä kaistaa pitkin, mutta jonoja syntyy silti. ”Liikenne kulkee, mutta hitaasti. Jonot eivät vielä ole järkyttävän pitkät, mutta kasvavat,” Nummela sanoi noin kello kymmenen perjantaiaamuna.

Ajoneuvojen hinausta järjestellään parhaillaan. Nummela arvioi kymmeneltä, että liikennehaitta on ohi noin kello 11 aikaan.

Onnettomuus sattui, kun Jyväskylän suuntaan matkannut auto ajautui ulos kaistaltaan ja osui kaiteeseen Lahdesjärven ABC:n liittymän kohdalla. Onnettomuuden syytä ja muita yksityiskohtia selvitellään.

Nummela kertoo, että onnettomuuden ensitietojen mukaan ulosajosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.

Päivitys 8.4.2022 kello 10.15: Uutista on päivitetty palomestari Juuso Nummelan kommentein.

Päivitys 8.4.2022 kello 10.41: Uutiseen päivitetty, että tilanne on nyt ohi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut