Kaksi linja-autoa kolaroi Hatanpään valtatiellä Tampereella – ”Kuljettajalle tuli tuulilasi syliin”

Tampereella sattui keskiviikkona aamuyhdeksän aikaan kahden linja-auton välinen onnettomuus. Palomestarin mukaan tilanteessa ei loukkaantunut matkustajia.

Kaksi linja-autoa kolaroi keskiviikkona Hatanpään valtatiellä Tampereella. Tältä paikalla näytti noin kello 9.30 aikaan. Paikalla oli yksiköt pelastuslaitokselta ja poliisista.

6.4. 10:08

Aamulehti

Kaksi linja-autoa kolaroi Hatanpään valtatiellä Tampereella keskiviikkona aamulla. Onnettomuus sattui bussipysäkillä Lahdenperänkadun ja Nuolialantien risteysten välillä.

”Bussit ottivat vähän keulakosketusta”, kertoo päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta.

Olkkosen mukaan kummassakin linja-autossa oli kyydissä matkustajia. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa tarkemmin, kuinka paljon. Kukaan matkustajista ei loukkaantunut, mutta toisen linja-autoista kuljettajan kunto tarkastettiin.

”Perään ajaneen bussin kuljettajalle tuli tuulilasi syliin.”

Onnettomuudesta ei Olkkosen mukaan aiheutunut haittaa muulle liikenteelle. Aamulehden paikalla ollut liven ja kuvan päällikkö Tuukka Välimäki kertoo, että onnettomuuspaikan ohitse pääsi ajamaan.

Linja-autoliikenteelle kolarista aiheutui haittaa ainakin hetkellisesti. Tuulilasinsa rikkonut ajoneuvo jäi odottamaan hinausta.

Hälytys onnettomuudesta tuli keskiviikkona aamuyhdeksän aikaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut