Tamperelaisella omakotialueella sijaitsee erikoinen hotelli, joka lupaa kaupungin halvimmat hinnat – Sisustus on poikkeuksellinen: ”Ei tällaista ole toista varmaan koko Suomessa”

Hotelli Lamminpää on kokeneen maailmanmatkaajan Alex Vuorenhelan erikoinen luomus, joka joko ihastuttaa tai vihastuttaa. Hotelliin tullaan halpojen hintojen perässä, mutta voiko majoitustoiminta kaukana kaupungin keskustasta kannattaa? Kävimme tutustumassa tuhansien tarinoiden majataloon, joka on toiminut tamperelaisella omakotialueella jo noin 40 vuotta.

Hotelli Lamminpään omistaja Alex Vuorenhela on kokenut maailmanmatkaaja ja matkailun ammattilainen. Hän on tuonut hotelliin löytöjään maailmalta. Kuvassa majatalon isäntä istuu hotellin aulan Chesterfield-sohvalla pehmotiikereiden seurassa.

6.2.2022 6:00 | Päivitetty 7.2.2022 10:42

Aamulehti

Keskellä Lamminpään idyllistä omakotialuetta, vajaan kahdeksan kilometrin päässä Tampereen keskustasta, sijaitsee saksalaista gasthausia muistuttava majatalo. Rakennuksen katolla kyltti kertoo, että kyseessä todellakin on hotelli. Hotelli Lamminpää on toiminut tällä samalla paikalla jo 1980-luvun alkupuolelta lähtien eli noin 40 vuotta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut