Tampere varautuu tautiaaltoon siirtämällä hoitajia sairaaloihin ja kotihoitoon muista tehtävistä – Vastaanottoaikoja perutaan: ”Toivomme, että huippu on terävä”

Tampereen kaupunki lykkää vastaanottoaikoja ja sulkee ennaltaehkäiseviä palveluita, sillä työntekijöitä tarvitaan muualla. Toimilla varaudutaan siihen, että hoitajista tulee pulaa, jos monet heistä saavat koronatartunnan samanaikaisesti.

Tampereen kaupungin sairaalaosastoille joudutaan lainaamaan työntekijöitä muista tehtävistä, sillä vallitsevan koronatilanteen vuoksi niissä on pulaa henkilöstöstä. Kuva on Hatanpään sairaalasta.

26.1. 6:30

Aamulehti

Tampereen kaupungin kotihoitoon, asumispalveluihin ja sairaalaosastoille joudutaan lainaamaan työntekijöitä muista tehtävistä, sillä vallitsevan koronatilanteen vuoksi niissä on pulaa henkilöstöstä.

Tarkoituksena on turvata sairaaloiden toiminta ja hoidonsaanti tilanteessa, jossa koronan omikronmuunnos leviää nopeasti väestön keskuudessa. Jos moni työntekijä sairastuu samanaikaisesti, sijaisia tarvitaan paljon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut