Näin kuntosalit kommentoivat koronarajoituksia Tampereella - Tampere - Aamulehti

Kuntosalit saivat avata ovensa taas lauantaina Pirkanmaalla, mutta tilanne voi muuttua nopeasti – maajohtaja: ”Koko toimiala on kaaoksessa”

Aamulehti vieraili kahdella Tampereen kuntosalilla ja kysyi treenaajilta sekä kuntosalien johtajilta, millaisia ajatuksia jatkuvasti elävä tilanne herättää.

Toni Lopes vetää ammatikseen ryhmäliikuntaa, joka ei ole tällä hetkellä sallittua aluehallintoviraston (avi) määräysten takia. Avin määräys sulkee edelleen laajasti muun muassa joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat. Kuntosalit saivat kuitenkin ainakin toistaiseksi avata ovensa Pirkanmaalla 8. tammikuuta. Lopes oli heti salilla Lielahden Elixiassa.

8.1. 17:32

Aamulehti

Toni Lopes punnertaa tangon ylös rinnaltaan ja irvistää samalla. Kun tanko kolahtaa takaisin telineeseen, hän vetää hetken henkeä.

Tämän jälkeen hän kertoo olevansa iloinen siitä, että saleille pääsee taas. Lopes harjoittelee Tampereen Lielahden Elixian kuntosalilla, jossa käy lauantaiaamupäivällä hulina. Tämä ei ole ihme, sillä Pirkanmaan salit olivat kiinni kahden viikon ajan Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (avi) määräyksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut