Pysäköinnin muutokset siirtyvät Tampereella - Tampere - Aamulehti

Nokia-areenan lähikatujen maksullista pysäköintiä piti pidentää – nyt muutokset lykkääntyvät oikaisuvaatimuksen takia

Muutokset lykkääntyvät ainakin helmikuun alkuun saakka.

29.12.2021 17:01

Aamulehti

Tampereen kaupunki haluaa pidentää maksullisen pysäköinnin aikaa Nokia-areenan lähellä. Maksullisen pysäköinnin ajan oli tarkoitus pidentyä vuoden alusta, mutta asiasta on tehty oikaisuvaatimus. Suunnitellut muutokset lykkääntyvät ainakin helmikuun alkuun saakka.

Oikaisuvaatimus on jätetty Tampereen yhdyskuntalautakunnan marraskuun lopussa tekemästä päätöksestä, jossa käsiteltiin asukas- ja yrityspysäköintimaksujen hintaa ja maksullisen pysäköinnin aikaa.

Maksullinen pysäköinti jatkuisi areenan lähellä kello 20:een arkisin ja lauantaisin.

Lisäksi Sairaalankadun pysäköintialueella tuntimaksu nousisi 1,20 eurosta 2 euroon.

Asukaspysäköintilupien hintaa nostettaisiin viidellä eurolla, minkä jälkeen lupa maksaisi 25 euroa kuukaudessa. Petsamon alueella hinta olisi puolet pienempi. Luvan lunastaneet voivat pysäköidä liikennemerkin lisäkilven osoittamille paikoille ilman aikarajoitusta, jos tilaa on.

Myös aiemmin päätetyt yrityspysäköinnin korotukset aiottiin ottaa nyt käyttöön, mikä olisi tarkoittanut 70 euroa nykyistä korkeampaa 560 euron vuosimaksua tai noin viisi euroa nykyistä korkeampaa 46 euron kuukausimaksua. Petsamon alueella hinta olisi puolet pienempi.

Korotukset lykkääntyvät ainakin helmikuun alkuun, jotta oikaisuvaatimus saadaan käsiteltyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut