Tammelan ja Tampellan alueen kotihoidossa yhä epäkohtia - Tampere - Aamulehti

Tampereen Tammelan ja Tampellan alueen kotihoidon vakavia epäkohtia on korjattu syksystä alkaen – tämä on tilanne alueella nyt

Tammelan ja Tampellan väestövastuualueen kotihoito kriisiytyi palveluntuottajan vaihduttua syyskuun alussa. Lokakuussa avi määräsi Tampereen kaupungin ottamaan kotihoidon omaksi toiminnakseen. Kysyimme, mitä sitten tapahtui ja mikä on tilanne alueella nyt.

Tammelan ja Tampellan alueen kotihoidossa oli syksyllä tilanteita, joissa kotihoidon käyntejä jäi tekemättä. Käyntejä tehtiin avin mukaan myös viivästyneesti tai liian aikaisin. Tämä voi aiheuttaa esimerkiksi sen, ettei asiakas saa lääkkeitään tai ateriaa ajallaan. Kuvituskuva on otettu kotihoidon asiakaskäynnillä vuonna 2014.

27.12.2021 6:00

Aamulehti

Tampereen Tammelan ja Tampellan väestövastuualueen kotihoidossa on ollut edelleen ongelmia, vaikka niitä on saatu osin korjattua. Alueen kotihoidon tilanne kriisiytyi palveluntuottajan vaihduttua syyskuun alussa. Lokakuussa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) määräsi Tampereen kaupungin ottamaan alueen kotihoidon omaksi toiminnakseen vakavien puutteiden ja asiakasturvallisuuden vaarantumisen takia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut