Nightwishin Nokia-areenan keikka siirtymässä - Tampere - Aamulehti

Nightwishin Tampereen jättikonsertin uusi päivä selvillä – ensi viikon loppuunmyyty areenakeikka siirtyy koronarajoitusten takia

Hallituksen tiistaina antamat koronarajoitukset eivät salli massatapahtumia, joissa ihmisille ei ole omia istumapaikkoja.

Nightwish nähtiin viimeksi Tampereella Ratinan stadionilla vuonna 2015. Keskellä Nightwishin solisti Floor Jansen.

22.12.2021 13:02 | Päivitetty 23.12.2021 17:54

Aamulehti

Nightwishin Nokia-areenan keikka Tampereella siirtyy hallituksen tiistaina antamien koronarajoitusten vuoksi. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä loppuunmyydyllä areenalla 29. joulukuuta.

Lippupiste ilmoitti lipun ostajille torstaina illalla, että konsertti siirtyy sunnuntaihin 30.1.2022. Liput käyvät viestin mukaan sellaisenaan uuteen konserttipäivään.

Nightwishin keikkajärjestäjän Extra Large Music oy:n promoottorin Timo Isomäki kertoi 22.12. Aamulehdelle, että keikkaa ei todennäköisesti voida järjestää. Hallituksen rajoitusten mukaan koronapassin avulla ei 28.12. eteenpäin voi kolmeen viikkoon vapautua rajoituksista niin sanotuissa korkean ja kohtalaisen tartuntariskin yleisötilaisuuksissa.

Lue lisää: Avin päätös tuli: Kaikki yleisötilaisuudet kielletään Pirkanmaalla – Kahden viikon sulku alkaa joulupäivänä, tätä sulku tarkoittaa eri paikoissa

Sellaisia tilaisuuksia ovat sisätilassa järjestettävät massakonsertit, kun istumapaikkoja ei ole määritelty, eli myös Nightwishin areenakeikka. Keikalla ei saisi olla lainkaan permantopaikkoja.

”Kyllä tämä sitä tarkoittaa, ettei keikka tule ensi viikolla toteutumaan. Odotamme vielä aluehallintoviraston päätöksen ja sitten teemme viralliset ratkaisut”, Isomäki sanoo.

Isomäen mukaan avin päätös vaikuttaa siihen, mille päivälle keikka siirretään. Varapäivä on todennäköisesti jossain vaiheessa tammikuuta.

”Ennen avin päätöstä emme ole sataprosenttisen varmoja. Sitten tiedetään, mihin asti kielto on voimassa.”

Isomäen mukaan keikan siirtäminen on harmillista etenkin tuotannossa työskentelevien kannalta.

”Jos päivä pystytään siirtämään, ja se asiakkaille käy, selviämme säikähdyksellä. Tietysti valo- ja ääniteknikkojen ja muun henkilökunnan kannalta on harmillista, jos keikka siirtyy.”

Lisäys: Juttuun lisätty tiedot uudesta konserttipäivästä 23.12.2021 klo 17.45.

Lue lisää: Näin Taysin johtajaylilääkäri Juhani Sand kommentoi avin tiukkaa rajoituslinjaa – ”Ei ollut mitään syytä vetkutella”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut