Matto syttyi palamaan kerrostaloasunnossa Tampereen Annalassa – naapurin ansiokas toiminta esti palon leviämisen - Tampere - Aamulehti

Matto syttyi palamaan kerrostaloasunnossa Tampereen Annalassa – naapurin ansiokas toiminta esti palon leviämisen

Savua hengittänyt asukas vietiin ensiapuun.

16.12.2021 1:34

Aamulehti

Tampereen Annalassa syttyi tulipalo kerrostaloasunnossa torstain vastaisena yönä. Hälytys palosta tuli hieman ennen puolta yhtä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Pasi Saari kertoo, että kolmikerroksisen kerrostalon toisen kerroksen asunnossa oli syttynyt palamaan keinokuituinen lattiamatto.

Samassa kerroksessa asuva naapuri oli havahtunut palovaroittimen ääneen ja avunhuutoihin. Naapuri sai palon sammumaan nestesammuttimella.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle asunto oli täyttynyt savusta, ja savua oli levinnyt myös porraskäytävään. Huoneiston asukas oli tajuissaan, mutta voimattomana asunnon eteisessä. Ensihoito kuljetti savua hengittäneen asukkaan ensiapuun tarkistettavaksi. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi jälkituulettaa asunto ja porraskäytävät.

Saari sanoo, että naapurin ansiokkaan toiminnan vuoksi palo ei päässyt leviämään. Palon syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut