Lielahden epäilty ammuskelu: K-Marketin parkkipaikalta löytyi hylsyjä - Tampere - Aamulehti

Epäilty ammuskelu Tampereella: Ruokakaupan parkkipaikalta löytyi käsiaseen hylsyjä Lentäväniemessä

Hylsyjä löytyi kaksi kappaletta Männistönkujan K-Marketin parkkialueelta

13.12.2021 16:11

Aamulehti

Aamulehti uutisoi viikonloppuna, että poliisilla oli lauantaina 11. joulukuuta tehtävä Lentävänniemessä, joka koski hätäkeskukseen ilmoitettuja laukausten ääniä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markus Antila Sisä-Suomen poliisista vahvistaa, että poliisin esitutkinnassa on löytynyt kaksi käsiaseen hylsyä. Poliisi haarukoi aluetta viikonloppuna. Hylsyt löytyivät K-Marketin parkkipaikalta osoitteesta Männistönkuja 2.

Lue lisää: Poliisi selvittää, ammuttiinko Länsi-Tampereella lauantaina – ”Tuli ilmoitus, että sieltä olisi kuulunut laukauksia, monikossa”

Poliisin esitutkinta jatkuu. Antilan mukaan tapausta pyritään selvittämään yleisövihjeiden avulla sekä poliisin teknisillä ja taktisilla menetelmillä.

Tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena. Teosta ei maanantai-iltapäivään mennessä ollut otettu kiinni epäiltyjä.

Antila ei aiemmin kommentoinut, liittyykö tapaus muihin illan tehtäviin tai ammuttiinko epäillyssä tapauksessa muiden läheisyydessä.

Korjaus 13.12. klo 16.36: Uutisessa luki aiemmin, että hylsyt löytyivät Lielahdesta. Hylsyt löytyivät Lentävänniemen K-Marketin parkkipaikalta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut