Taninkatu 3:ssa syttyi tulipalo sunnuntai-iltana 12.12. - Tampere - Aamulehti

Automaattihälytys muuttui ensitietoja suuremmaksi palotehtäväksi Tampereella myöhään sunnuntai-iltana – savuvahinkoja laajalle alueelle

Pirkanmaan pelastuslaitos sai automaattihälytyksen Tampereen Lielahteen myöhään sunnuntai-iltana kello 22.40. Paikalla selvisi, että sähköpääkeskuksessa oli tulipalo.

12.12.2021 23:45 | Päivitetty 13.12.2021 6:28

Aamulehti

Tampereella Taninkatu 3:ssa sijaitsevassa liikehuoneistossa syttyi tulipalo myöhään sunnuntai-iltana. Pirkanmaan pelastuslaitos sai kohteesta automaattihälytyksen kello 22.40.

Yksikkö huomasi nopeasti kohteessa, että huoneiston sähköpääkeskuksessa oli syttynyt liekillä palava tulipalo. Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Juha Seppälä kertoi kello 23.30 aikaan, että tulipalo oli kuitenkin vasta alkuvaiheessa, kun yksikkö saapui paikalle.

”Yksikkömme lähti automaattihälytykselle, mutta vaste nostettiin rakennuspaloksi ja paikalle lähti joukkueellinen yksiköitä”, Seppälä sanoo.

Palonalku saatiin nopeasti sammumaan. Kukaan ei ollut rakennuksessa paikalla palon syttyessä.

Laajalla alueella savuvahinkoja

Pirkanmaan pelastuslaitos tiedotti kello 0.45, että pelastuslaitos savutuuletti ja tarkisti tilat.

Palovahinko oli pelastuslaitoksen mukaan pienialainen, mutta vähäisiä savuvahinkoja syntyi laajalle alueelle.

Syttymissyystä ei ole tietoa. Seppälä kommentoi sunnuntai-iltana yleisellä tasolla, että tällaisissa tilanteissa kyse on jonkinlaisesta vikaantumisesta.

Juttua päivitetty 13.12.2021 kello 6.28: Lisätty tieto savuvahingoista ja savutuuletuksesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut