Vesivahinko Sammonkadun Tredulla - Tampere - Aamulehti

Ammattiopiston rakennuksessa sattui vesivahinko Sammonkadulla – vettä valui rakennuksesta ulos asti: ”Kiinteistössä ei ollut merkittäviä määriä vettä”

Pelastuslaitos sai ilmoituksen ulos asti valuvasta vedestä. Pelastuslaitos kävi lauantai-iltana sulkemassa kiinteistön pääsulun, ja vuoto saatiin loppumaan.

Tredun Sammonkadun toimipisteessä havaittiin vesivahinko lauantai-iltana. Tältä rakennuksen ulkopuolella näytti iltayhdeksän jälkeen.

11.12.2021 22:34 | Päivitetty 12.12.2021 9:38

Aamulehti

Tampereen seudun ammattiopiston Sammonkadun toimipisteessä havaittiin vesivahinko myöhään lauantai-iltana. Pelastuslaitos sai ilmoituksen ulos asti valuvasta vedestä.

Yksi yksikkö lähti tutkimaan tilannetta toimipisteeseen. Vettä valui jostakin yläkerrasta ulos ja kerääntyi lätäköksi pihalle.

”Nyt on ollut kovat pakkaset, joten jos putki on jäätynyt jossain vaiheessa, niin yleensä se sulaa ja sitten siellä on halkeama ja se alkaa vuotaa. Se on tyypillistä näin pakkaskelien jälkeen”, kommentoi tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Pauli Keskinen Pirkanmaan pelastuslaitokselta.

Sammonkadun toimipisteessä on meneillään remontti.

Vahinkoja selvitellään

Päivystävä palomestari Juuso Nummela kertoi sunnuntaiaamuna, että pelastuslaitos kävi lauantai-iltana sulkemassa kiinteistön pääsulun. Sen jälkeen vuoto loppui.

Lisäksi kiinteistöä tarkasteltiin ja tutkittiin reilun puolen tunnin ajan. ”Kiinteistössä ei ollut merkittäviä määriä vettä, tai pelastuslaitos ei ainakaan löytänyt.”

Kiinteistön edustaja tuli myös lauantai-iltana paikalle ja jatkoi pelastuslaitoksen poistumisen jälkeen Nummelan mukaan tilojen tilanteen selvittelyä. Jatkoselvittelyt on jätetty kiinteistön huoltoyhtiölle.

Päivitys 12.12.2021 klo 9.37: Juttua päivitetty uusilla tiedoilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut