Miten Tampereella saa taksin, mitä se maksaa ja millaisia ovat lukijoidemme taksikokemukset? Lue tästä

Tampereella liikutaan taksilla nyt enemmän kuin pitkään aikaan sitten koronapandemian alkamisen. Pyysimme Aamulehden lukijoilta kokemuksia taksilla liikkumisesta ja nostimme niistä esiin neljä väittämää. Näin taksialan toimijat ja edunvalvontajärjestö kommentoivat.

Tampereen Keskustorin taksitolppa on monelle tuttu. Vaikka väyliä taksien saamiseen on nykyään aiempaa enemmän, moni Aamulehden kyselyyn vastannut lukija on törmännyt vaikeuksiin saada taksia. Joulukuun ensimmäinen viikko oli takseille Tampereella kiireinen.

11.12.2021 7:00 | Päivitetty 11.12.2021 17:46

Aamulehti

”Taksin saaminen on vaikeaa. Soitolla yritetty, sovelluksella sitten tärppäsi.” Veera Lahti

”Takseja on kyllä saatavilla, tolpilla rautatieasemalla erityisesti. Valitettavaa kyllä laatu vaihtelee liiaksi.” Antti Kuusinen

”Taksin saaminen on helppoa, kun ajoittaa tilauksen tiettyihin kellonaikoihin, jolloin ruuhkan mahdollisuus on pieni.” Jani Mäntynen

Onko Tampereella sujuvaa matkustaa taksilla? Kysymys jakaa Aamulehden lukijoita. Pyysimme lukijoilta kokemuksia taksilla liikkumisesta Tampereella. Saimme 135 vastausta.

Noin kolmasosa vastaajista koki, että taksin saa helposti ja nopeasti, palvelu on luotettavaa ja hinta on sama tai jopa edullisempi kuin ennen. Monen kokemus oli toinen. Se on selvää, että taksilla liikkuvia riittää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut