Nyt saa kommentoida! Mitä mieltä olet uudesta Nokia-areenasta?

Sosiaalisessa mediassa Nokia-areena tuntui saavan pääosin positiivista palautetta. Esimerkiksi ennakoitua liikennekaaosta ei suuressa mittakaavassa nähty.

Noin 13 300 katsojaa seurasi Tapparan ja Ilveksen välistä ottelua perjantai-iltana uudessa Nokia-areenassa. Mutta millaista siellä oli? Kerro se meille.

4.12.2021 11:05

Aamulehti

Tampereen Nokia-areena avasi ovensa 3. joulukuuta kello 15.30 – ja nousi heti hyvin odotetusti Twitterin suosituimmaksi puheenaiheeksi.

Areena keräsi satoja kommentteja ja sama tahti jatkui lauantaina. Toki itse peli Tapparan ja Ilveksen välillä sai ansaitsemaansa hehkutusta. Ilves vei ottelun tylysti maalein 6–3.

Lue lisää: Ilves rökitti Tapparan Nokia-areenan avauspelissä, Antti Saarela -show häikäisi 13000 katsojaa

Sosiaalisen median käyttäjien mukaan esimerkiksi pelättyjä liikenneruuhkia ei ollut juuri ollenkaan. Saman havainnon tekivät myös Aamulehden paikalla olleet toimittajat. Monessa tviitissä mainittiin myös, että vessoja ja anniskelu- ja ravintolapaikkoja oli siinä määrin riittävästi, etteivät nekään ruuhkautuneet.

Ainakin yhdessä tviitissä puolestaan kommentoitiin, etteivät hallin penkit olleet parhaat mahdolliset. A–B-päädyn yhdessä vessassa oli yhden tviittaajan mukaan ongelmia. Areenan toimitusjohtaja Marko Hurme sanoi, että kyse oli rikkoutuneesta putkesta, joka korjattiin illan aikana.

Hallin miljöö keräsi kuitenkin varauksetta kehuja.

Mutta kertokaa te paikalla olleet, millainen areena oli ja miten kaikki toimi.

Voit jättää vastauksesi alla olevassa ikkunassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut