Nokia-areenan ovia kolkutellaan jo - Tampere - Aamulehti

Ensimmäinen Tappara-fani saapui Nokia-areenan ovien taakse Hyvinkäältä jo tunteja ennen h-hetkeä: ”Ilves voittaa tänään”

Ensimmäinen tappara-fani saapui ovien taakse jo kahdentoista jälkeen perjantaina.

Mikko Aine oli areenan ulkopuolella jo yli 6 tuntia ennen ottelun alkua.

3.12.2021 14:44

Aamulehti

Katseet ovat tänään Tampereen Nokia-areenassa, jonka ensimmäinen tapahtuma käynnistyy kello 18.30. Paikallisjoukkueet tappara ja Ilves ottavat yhteen ensimmäistä kertaa upouudella monitoimiareenalla.

H-hetkeä odottavat paitsi kiekkojoukkueet, myös fanit, joista ensimmäinen saapui areenan ovien taakse kahdentoista jälkeen alkuiltapäivästä. Ovet areenalle avautuvat kello 15.30.

Lue lisää: Aamulehti seuraa Nokia-areenan avauspeliä kello 18.30: Tervetuloa historiallisen ottelun vietäväksi! Tappara ja Ilves korkkaavat uuden kiekkopyhätön tänä iltana – katso kokoonpanot

Tamperelaislähtöinen, nykyään Hyvinkäällä asuva, vankkumaton Tappara-fani Mikko Aine, 20, kertoi Aamulehdelle puoli yhden aikaan iltapäivällä, ettei hän aio enää lähteä hallin ovien takaa Tampereelle kiertelemään, vaikka pakkanen ja viima purevat.

”Minulla on hyvät varusteet. Nahkarukkaset ja lämpimät saappaat yhdessä parkatakin kanssa. Näillä pärjää pari tuntia ennen kuin hallin ovet avautuvat. Sitä paitsi on hyvä olla paikalla ensimmäisten joukossa, sillä koskaan ei tiedä missä vaiheessa ryntäys alkaa.”

”Veikkaan ottelun pelin lopputulokseksi 2–3 Ilveksen hyväksi”, Aine sanoo.

Aine kertoo, että kiekkoilta menee Tapparan fanipäädyssä, jota hän kuvailee siksi ainoaksi oikeaksi paikaksi seurata ottelua.

Vaikka voisi ajatella, että Tapparan kannattaja veikkaisi voittoa kirvesrinnoille, näin ei suinkaan ole.

”Nyt pitää ottaa sinioranssit linssit tässä kohtaa pois silmiltä. Koska Tappara on pelannut Ilvestä vastaan tällä kaudella sen verran huonosti, veikkaan ottelun pelin lopputulokseksi 2–3 Ilveksen hyväksi.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut