Tampereen Scandic oli vaarassa viemäripalon aikana, hotellinjohtaja kertoo palosta - Tampere - Aamulehti

Viemäripalon savu levisi pahimmin vieressä olevaan hotelli Scandiciin – näin hotellinjohtaja kertoo poikkeuksellisesta illasta

Pelastuslaitoksen mukaan pahimmat savuvahingot tulivat hotelli Scandicin kellaritiloihin. Perjantaiaamuna tiloissa ei kuitenkaan ollut nähtävissä vahinkoja. Hotellinjohtaja Airi Tarvaisen mukaan hotellivieraat pysyivät uhkaavassa tilanteessa rauhallisina.

Scandic Tampere City -hotellin vieressä Tampereen Rautatienkadulla syttyi viemäripalo torstaina illalla. ”Tekemistä oli paljon, mutta onneksi meillä on selkeä toimintamalli näihin tilanteisiin ja viranomaiset olivat meitä auttamassa. Silloin täytyy vain toimia, kun tilanne on päällä ja tehdä asia kerrallaan,” hotellinjohtaja Airi Tarvainen kuvaa tuntojaan. Palopaikka näkyy kadulla hänen selkänsä takana.

3.12.2021 14:12

Aamulehti

Tampereen rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevan hotelli Scandicin johtaja Airi Tarvainen oli torstai-iltana ehtinyt juuri tulla kotiin ja asettua ilta-aterialle, kun hotellin työntekijä soitti ja kertoi, että hotellin vieressä Rautatienkadulla on sattunut jotain. Paikalla oli paljon pelastuslaitoksen ajoneuvoja ja vaaratiedote terveydelle vaarallisesta savusta ilmassa oli annettu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut