Neljän auton peräänajo ruuhkautti liikenteen Tampereen läntisellä kehätiellä – osallisena 7 henkilöä - Tampere - Aamulehti

Neljän auton peräänajo ruuhkautti liikenteen Tampereen läntisellä kehätiellä – osallisena 7 henkilöä

Onnettomuus haittasi liikennettä Pirkkalasta Tampereen suuntaan ajettaessa.

Liikenne jonoutui pahasti läntisellä kehätiellä torstai-iltapäivänä. Kelikameran kuva on otettu kello 16.11.

2.12.2021 16:05 | Päivitetty 2.12.2021 17:50

Aamulehti

Pyhäjärventiellä eli Tampereen läntisellä kehätiellä tapahtui liikenneonnettomuus torstai-iltapäivänä.

Tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuudessa oli kyse neljän auton peräänajokolarista. Onnettomuus sattui hieman ennen kello neljää Sarankulman liittymän ja Lakalaivan liittymän välisellä tieosuudella.

Kolarissa oli osallisena seitsemän henkilöä. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa vakavasti, mutta autot vaurioituivat hinauskuntoon.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen kertoo, että onnettomuuspaikalle kutsuttiin useampi ambulanssi tarkistamaan onnettomuudessa osallisina olleiden ihmisten vointi, mutta vammat eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Tieliikennekeskus tiedotti viiden jälkeen, että onnettomuuspaikka on saatu raivattua, ja liikenne on palautumassa normaaliksi. Liikenne kulkee kahta kaistaa mutta tilanteen purkautuminen kestää vielä jonkun aikaa.

Onnettomuus aiheutti merkittävää haittaa Tampereen suuntaan kulkeneelle liikenteelle. ajettaessa. Liikenne oli pahasti jonoutunut läntisellä kehätiellä.

Olkkosen mukaan onnettomuuden syy on ”tyypillinen peräänajo”.

”Sarankulmasta tulee paljon autoja, ja kun ihmiset alkavat ryhmittyä Helsingin suuntaan, tapahtuu kaistanvaihdoksia ja vauhti tippuu äkkiä”, Olkkonen kuvailee tyypillistä peräänajoon johtavaa tilannetta ohikulkutiellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut