Tampereen kaupungin tonttiarvonnan säännöissä on porsaanreikä, joka mahdollistaa yhdelle pariskunnalle monta tonttia – Siinä on kuitenkin riskinsä: ”Moni ei tule ajatelleeksi” - Tampere - Aamulehti

Tampereen kaupungin tonttiarvonnan säännöissä on porsaanreikä, joka mahdollistaa yhdelle pariskunnalle monta tonttia – Siinä on kuitenkin riskinsä: ”Moni ei tule ajatelleeksi”

Tampereen omakotitonttien arvontasäännöissä olevan porsaanreiän takia pariskunta voi saada kaupungilta useamman tontin, kun taas joku saattaa jäädä kokonaan ilman. ”Minä kyllä ymmärrän sen pettymyksen”, sanoo kiinteistötoimen toimistosihteeri Jaana Rimpi-Muhonen.

Kuvituskuva. Tampereen Hervantajärvellä rakennettiin omakotialuetta maaliskuussa 2021.

12.12.2021 6:30

Aamulehti

Tampereen kaupunki luovuttaa suurimman osan uusista omakotitalotonteistaan arpomalla. Tänä vuonna luovutettavaksi tuli kaikkiaan 63 tonttia.

Tontin voi saada arvontaan tai tarjouskilpailuun osallistunut yksityishenkilö, jolle ei ole luovutettu Tampereen kaupungilta kymmenen vuoden aikana tonttia. Tämä tarkoittaa henkilöitä, jotka eivät ole tehneet kymmenen vuoden aikana tonttikauppaa tai pitkäaikaista vuokrasopimusta kaupungin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut