Miltä näyttää Tampereen Joulutorilla nyt ja mitä kaikkea on tarjolla? Katso Aamulehden lähetys - Tampere - Aamulehti

Tallenne: Miltä näyttää Tampereen Joulutorilla ennen avajaisia? Kurkista torin tunnelmaan

Keskustorin Joulutorilla valmistaudutaan virallisiin avajaisiin, jotka ovat ensi lauantaina. Munkkikahvila, Glögiravintola, kymmenisen mökkiä ja iglut ovat kuitenkin jo avanneet ovensa. Aamulehti vei katsojat kurkistamaan Joulutorin tunnelmaan suorassa lähetyksessä. Tallenne on katsottavissa tästä jutusta.

Ensimmäiset kojut avasivat Keskustorin Joulutorilla lauantaina 27. marraskuuta. Väkeä oli heti runsaasti liikkeellä.

2.12.2021 10:59 | Päivitetty 2.12.2021 16:39

Tampereen keskustan Joulutorin viralliset avajaiset ovat lauantaina 4. joulukuuta. Kurkistimme suorassa lähetyksessä, mitä mökeissä ja kujilla tapahtuu pari päivää ennen h-hetkeä. Tonttukonttorin Rami Lehtinen kertoo, mitä kaikkea avajaisissa tapahtuu ja avaa myös Joulutorin tulevia tapahtumia. Lavalla tulee olemaan päivittäin erilaisia esityksiä.

Joulutori avattiin osittain viime lauantaina 27. marraskuuta. Se on ollut siitä lähtien päivittäin auki. Siellä on auki noin kymmenen mökkiä, joista voi löytää upeita käsitöitä ja herkullisia elintarvikkeita. Saksalaiset kauppiaat ovat vallanneet neljä mökkiä omine tuotteineen. Munkkikahvila ja Glögiravintola tarjoavat juomia ja herkkuja kaipaaville lämpimät tilat virittäytyä joulun odotukseen. Lisäksi viime vuodesta tutut iglut ovat jo auki.

Katso suoran lähetyksen tallenne tästä:

Lue lisää: Kuvat: Tampereen keskustassa alkoi kuukauden mittainen joulu – Vetää tunnelmassaan vertoja Keski-Euroopan joulutoreille: ”Hyvät tuoksut varsinkin”

Tulevista tapahtumista mainittakoon, että Lastenpäivä järjestetään 12. joulukuuta. Silloin Joulutorilla nähdään lasten musiikkiohjelman lisäksi muumeja ja Riesa-Pelle. Lavalle pääsevät kuorot, lapsiryhmät, harrastajat ja tähti-artistit. He luovat iloista joulutunnelmaa Joulutorille.

Joulutori on avattu Keskustorille vuodesta 2008 lähtien ja sen taustalla hääri aikanaan Tampereen silloinen pormestari Timo P. Nieminen. Joulutori on auki 22. joulukuuta asti. Munkkikahvila ja Joulutori ovat auki joka päivä kello 11–19. Glögiravintola pitää ovensa auki tunnin pidempään eli kello 11–20.

Koronapassi on käytössä koko ajan Munkkikahvilassa. Glögiravintolaan se vaaditaan arkisin kello 14:n jälkeen arkisin ja viikonloppuisin koko päivän.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut