Uutta tietoa Tampereen Kalevan ratikkakolarista: pyöräilijä yhä sairaalassa - Tampere - Aamulehti

Uutta tietoa Tampereen Kalevan ratikka­kolarista: pyöräilijä yhä sairaalassa, epäillään liikenne­turvallisuuden vaarantamisesta

Raitiovaunu ja polkupyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa viime perjantaina. Pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa ja on yhä sairaalahoidossa.

Ratikka ja polkupyöräilijä törmäsivät Tampereen Sammonkadulla perjantaina 19. marraskuuta.

23.11. 10:38

Aamulehti

Raitiovaunu ja polkupyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa perjantaina 19. marraskuuta. Pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa, jonka tarkempi tapahtumapaikka oli Sammonkadulla Kaupinkadun risteyksen lähellä.

Polkupyöräilijää epäillään nyt liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kertoo rikosylikomisario Pasi Nieminen Sisä-Suomen poliisista. Asiasta kertoi ensin Yle.

”Polkupyöräilijä on Kaupinkadun ja Sammonkadun risteyksen lähettyvillä törmännyt pysäkille hidastavan raitiovaunun oikeaan etukulmaan”, Nieminen sanoo Aamulehdelle.

Tutkinnassa ei Niemisen mukaan ole muita rikosnimikkeitä.

Lue lisää: Ratikka ja pyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa – ratikkaliikenne Hervannan suuntaan palautunut normaaliksi

Pyöräilijä loukkaantui törmäyksessä. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon, jossa hän on yhä. ”Hengenvaaraa ei ole.”

Nieminen ei tarkenna pyöräilijän onnettomuudessa saamia vammoja. Pyöräilijä on noin 30-vuotias mies.

Sammonkatua pitkin ajanut 3-linjan ratikka oli onnettomuushetkellä matkalla Hervantaan. Onnettomuuden vuoksi ratikkaliikenne linjalla 3 Hervannan suuntaan oli perjantaina pysähdyksissä noin puoli tuntia.

Pyöräilijän ajosuunnasta ja törmäyksen syystä ei ole tällä hetkellä tarkkaa tietoa. Tiedossa ei ole myöskään, oliko alkoholilla osuutta asiaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut