Tampere: Onko tässä uusi Jäähovi? - Tampere - Aamulehti

Tampereen keskustan kulmabaari avaa ovensa koronatauon jälkeen täysin uudistuneena: viinit vaihtuivat pelipaitoihin – Onko tässä uusi Jäähovi?

Entinen yhdistetty viini- ja ruokaravintola on nyt kiekkobaari.

Yrittäjät testasivat tekniikkaa ja tiloja avajaisia varten perjantaina 19. marraskuuta ja katsoivat peliä kaveriporukalla.

20.11. 19:07

Aamulehti

Tamperelainen kulmaravintola Broor avaa keskiviikkona 24. marraskuuta ovensa uudistuneena. Vuolteenkadun ja Hatanpään valtatien kulman yhdistetty viini- ja ruokaravintola on nyt kiekkobaari.

Yrittäjäveljekset Antti ja Jussi Airila muuttivat ravintolan konseptia koronan ja Hatanpään valtatien suurten katutöiden takia, kertoo Antti Airila.

”Teimme päätöksen, että avaamme vähän ennen kuin Nokia-areena aukeaa. Ehdimme vähän harjoitella. Olemme siinä nyt pelipaikalla ja ihan puhdasverinen kiakkobaari.”

Airilan mukaan Nokia-areena on ravintolalle tärkeä tuki. Veljekset tähtäävät siihen, että Broorista tulisi ykköskiekkobaari jäähallin lähelle.

Ravintolassa on Airilan mukaan vajaat 60 istumapaikkaa.

Esillä pelipaitoja

Kiekkotunnelmaa tilaan tuovat Airilan mukaan noin 20 entisten kiekkoilijoiden paitaa.

”Meillä on seinällä yllättävän hyvä paitakavalkadi Tampereen molempien seurojen kärkipaitoja. Pelaajista osa on historian takaa ja osa tätä päivää.”

Kiekkobaarissa on screenejä, joilta voi seurata kahta peliä yhtä aikaa.

Ruokaa ravintolassa ei Airilan mukaan ainakaan toistaiseksi tarjota. Yksityistilaisuuksiin voi tilata ruokatarjoilun.

Yrittäjät eivät ole vielä päättäneet ravintolan lopullisia aukioloaikoja.

Lue lisää: Legendaarinen kulmaravintola sai Tampereella uuden elämän: "Kauniit, maistuvat annokset ja verraton tunnelma"

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut