Ratikka ja pyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa - Tampere - Aamulehti

Ratikka ja pyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa – ratikkaliikenne Hervannan suuntaan palautunut normaaliksi

Tampereen Kalevassa sattui perjantaina ratikan ja polkupyöräilijän välinen onnettomuus. Pyöräilijä loukkaantui törmäyksessä. Onnettomuuden vuoksi ratikkaliikenne Hervannan suuntaan oli poikki noin puolen tunnin ajan.

Ratikka ja polkupyöräilijä törmäsivät Tampereen Sammonkadulla perjantaina.

19.11. 17:25 | Päivitetty 19.11. 18:06

Aamulehti

Raitiovaunu ja polkupyöräilijä törmäsivät Tampereen Kalevassa perjantaina.

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuus sattui Sammonkadulla Kaupinkadun risteyksen lähellä. Hälytys tuli kello 17.05.

Pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa. Päivystävä palomestari Jari Hiltunen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoi hieman kello 17 jälkeen, että ensihoito oli paikalla ja hoiti pyöräilijää. Pelastuslaitoksen yksikkö oli tuolloin poistumassa paikalta.

Onnettomuuden vuoksi ratikkaliikenne Hervannan suuntaan oli pysähdyksissä noin puolen tunnin ajan. Nysse kertoi verkkosivuillaan, että linjan kolmen liikenteessä oli ”merkittäviä häiriöitä”.

”Ratikka on pysähdyksissä seisakkeellaan ja on siinä tulppana”, Hiltunen kertoi.

Kello 17.50 aikaan ratikkaliikenne linjalla 3 oli palautumassa normaaliksi. Nysse ilmoitti aiemmin, että osa vuoroista perutaan, mutta peruutuksia on sittemmin korjattu ajettaviksi.

Tältä Tampereen Sammonkadulla näytti perjantaina illalla, kun ratikka liikenne alkoi jo palautua normaaliksi. Sää oli sateinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut