Tampereen areenan uusi nimi on Nokia Arena - Tampere - Aamulehti

Mitä mieltä olet areenan uudesta nimestä? Vastaa Aamulehden kyselyyn

Tampereen areenayhtiö kertoi uudesta nimisponsorista hetki sitten tiedotustilaisuudessa.

Nokian Matkapuhelinverkot-liiketoimintaryhmän johtaja ja Suomen maajohtaja Tommi Uitto ja areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme kättelivät julkistetun yhteistyösopimuksen kunniaksi.

19.11. 10:06 | Päivitetty 19.11. 11:06

Aamulehti

Tampereen uuden areenan nimi on nyt Nokia-areena. Tampereen areenayhtiö julkisti uuden nimisponsorin perjantaina aamupäivällä pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Areenayhtiö ja Nokia kertovat allekirjoittaneensa viisivuotisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää option viiden vuoden jatkosopimuksesta. Areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme sanoo, että yhteistyökumppaniksi haluttiin yritys, jolta löytyy näkemystä uusien teknologioiden hyödyntämisestä ja kävijäkokemuksen kehittämisestä. Nokia ja Elisa aikovat rakentaa areenalle 5G-verkon yleisöä ja tapahtumatuottajia varten.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Nokian nimi esiintyy areenan nimessä. Ainakin Los Angelesissa toimiva Microsoft Theater tunnettiin ennen nimellä Nokia Theatre L.A. Live ja Tel Avivissa Israelissa oleva Menora Mivtachim Arena oli ennen nimeltään Nokia Arena.

Areenan nimeksi piti alun perin tulla Uros Live. Tampereen areenayhtiö oli jo tehnyt sponsorisopimuksen oululaislähtöisen Uros-yhtiön kanssa. Areenayhtiö purki sopimuksen yksipuolisesti 28. lokakuuta. Taustalla olivat epäselvyydet Uros-yhtiön raha-asioissa.

Tämän jälkeen areena tunnettiin nimellä Tampereen Kannen areena.

Kerro, mitä mieltä olet Tampereen areenan uudesta nimestä. Teemme vastauksista jutun:

Nettisivut päivittyivät

Areenan verkkosivut päivittyivät heti nimenjulkaisun jälkeen. Lisäksi areenayhtiö julkaisi havainnekuvan siitä, millainen areenan ulkoasusta tulee.

Tältä areena tulee näyttämään havainnekuvan mukaan.

Nimisponsori tulee näkymään isosti areenan ulkosivussa.

Lue lisää: Tampereen areena sai uuden nimen, millaisia reaktioita se on herättänyt? Katso, miten Aamulehden studiokeskustelussa ruodittiin uusimpia käänteitä

Lue lisää: Tampereen areena on nyt Nokia-areena – katso tallenne nimen julkistamistilaisuudesta

Lue lisää: Katso ainutlaatuinen kierros Tampereen uuden areenan sisällä – tällaiset ovat penkit ja kattoon nouseva jättimäinen mediakuutio

Päivitys 19.11.2021 kello 11.06: Lisätty juttuun maininta aiemmista Nokia-nimeä kantavista areenoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut