Suora studiolähetys 19.11.: mitä Tampereen uudesta areenasta kerrottiin? - Tampere - Aamulehti

Tampereen areena sai uuden nimen, millaisia reaktioita se on herättänyt? Katso, miten Aamulehden studiokeskustelussa ruodittiin uusimpia käänteitä

Tampereen uuden areenan nimi on Nokia-areena. Areenayhtiö kertoi yhteistyökumppanuudesta perjantaina Aamulehden suorassa lähetyksessä. Tallenne lähetyksestä on katsottavissa tässä jutussa.

Uutisten toimituspäällikkö Riina Nevalainen ja uutispäällikkö Saara Tunturi keskustelevat Nokia-areenasta suorassa lähetyksessä perjantaina 19. marraskuuta.

19.11. 7:05 | Päivitetty 19.11. 12:45

Aamulehti

Perjantain suuri uutinen on se, että Tampereen uuden areenan nimeksi tulee Nokia-areena.

Areenayhtiö kertoi yhteistyöstä perjantaina.

”Olemme ylpeitä tämän historiallisen yhteistyön julkistamisesta. Nokian tarina sai alkunsa täällä Tampereella 156 vuotta sitten ja Suomella ja Tampereella on edelleen tärkeä rooli Nokian teknologiajohtajuuden varmistamisessa. Elämyksellisyyden ja digitaalisuuden merkitys niin fyysisissä kuin virtuaalisissa kohtaamisissa tulee muuttumaan merkittävästi 5G-teknologian tuomien mahdollisuuksien myötä”, sanoo Nokian Matkapuhelinverkot-liiketoimintaryhmän johtaja ja Suomen maajohtaja Tommi Uitto sanoi yhtiön tiedotteessa aamulla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut