Peltiä meni ruttuun jälleen, kun henkilöauton kuljettaja ajoi kuorma-auton perään Tampereella – tällainen liikennetilanne oli torstaiaamuna - Tampere - Aamulehti

Peltiä meni ruttuun jälleen, kun henkilöauton kuljettaja ajoi kuorma-auton perään Tampereella – tällainen liikennetilanne oli torstaiaamuna

Henkilöauton etuosa päätyi kuorma-auton lavan alle. Tieliikennekeskus Tampereen liikenneoperaattori kertoo, että liikennemäärä on kasvanut.

4.11. 8:33 | Päivitetty 4.11. 8:51

Aamulehti

Tampereella Teiskontiellä sattui torstaiaamuna liikenneonnettomuus, kun henkilöauto ajoi Kuntokadun liittymän kohdalla edellä ajaneen kuorma-auton perään.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta kello 7.58.

Henkilöauton etuosa päätyi onnettomuudessa kuorma-auton lavan alle. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan merkittäviä henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Toinen ajokaista oli hetken aikaa suljettuna. Onnettomuudesta aiheutui pientä haittaa liikenteelle.

Paikalla oli kaksi pelastuslaitoksen yksikköä.

Puoli yhdeksän aikaan liikenne palautui jälleen normaaliksi.

”Liikenne on vain lisääntynyt”

Tieliikennekeskus Tampereen liikenneoperaattori Marko Kolattu kertoo, että torstaiaamuna on ehtinyt jälleen sattua pari peltikolaria. Lisäksi Nokialla sattui peurakolari.

Kolattu kuitenkin arvelee, että liikenne on hieman rauhallisempi tänään kuin eilen keskiviikkona. ”En ollut eilen töissä, mutta ilmeisesti oli aika hulina.”

Lue lisää: Tampereen aamuliikenne meni sekaisin keskiviikkoaamuna: pitkät autojonot ja useita peltikolareita – ”Vähän malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen”

Kolattu ei osaa sanoa mitään yksittäistä syytä huomiota herättäneisiin ruuhkiin, mutta arvelee, että ihmiset ovat palanneet normaalin arkeen koronan jälkeen ja kulkevat työpaikoille enemmän. ”Liikenne on vain lisääntynyt. Muuta syytä en osaa sanoa.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut