Neljän auton peräänajo raivattiin, sitten uusi jumi hidasti liikennettä Paasikiventiellä – tunneli on taas auki - Tampere - Aamulehti

Neljän auton peräänajo raivattiin, sitten uusi jumi hidasti liikennettä Paasikiventiellä – tunneli on taas auki

Paasikiventiellä tapahtui keskiviikkona onnettomuus, joka aiheutti massiiviset ruuhkat. Seuraamme liikenteen sujumista tässä jutussa.

Tältä Tampereen rantatunnelin itäpään alueen yllä näytti Armonkallion suunnasta katsottuna keskiviikkona iltapäivällä. Paasikiventiellä sattunut peräänajo ruuhkautti liikennettä.

3.11. 16:25

Aamulehti

Tampereella Paasikiventiellä Ylöjärven suuntaan on tapahtunut liikenneonnettomuus keskiviikkoiltana. Onnettomuus tapahtui noin 500 metriä Paasikiventien liittymästä Santalahden liittymän suuntaan. Tampereen tieliikennekeskus tiedotti onnettomuudesta kello 16.15.

”Siellä on useampien ajoneuvojen peräänajo”, liikenneoperaattori Juho Anttonen tieliikennekeskukselta kertoi illalla.

Lue lisää: Tampereen aamuliikenne meni sekaisin keskiviikkoaamuna: pitkät autojonot ja useita peltikolareita – ”Vähän malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen”

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrottiin, että peräänajossa oli osallisena neljä ajoneuvoa. Autoissa oli yhteensä kuusi henkilöä, joista kukaan ei ulkoisen ensiarvion mukaan loukkaantunut onnettomuudessa. Kolme autoa pystyi jatkamaan ajaen pois paikalta, ja yhdelle autolle tilattiin hinaus.

Seuraamme liikenteen sujumista tässä:

Kello 19.00: Tilanne on ohi, kertoo tieliikennekeskus. Rantatunneli on avoinna molempiin suuntiin.

Tältä rantatunnelin itäsuulla näytti hieman ennen iltaseitsemää.

Kello 18.11: Liikennekeskus kertoo, että tilanne on palautumassa normaaliksi. Tunneli on taas auki molempiin suuntiin.

Kello 17.58: Liikenne takkuaa jälleen, mutta nyt uudesta syystä. Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrotaan, että nyt yksi ajoneuvo on hajonnut lännen suuntaan menevälle kaistalle Santalahden kohdalle. Ajoneuvo on vasemman kaistan reunassa hätävilkut päällä ja estää liikenteen sujumisen kahdella kaistalla.

Ruuhkien vuoksi rantatunneliin pääsyä säädellään taas ja liikenne kulkee todella hitaasti alueella. Santalahden jälkeen liikenne jatkuu normaalisti.

Kello 17.40: Liikennekeskus kertoi, että onnettomuuspaikka oli saatu raivattua. Alueella oli kuitenkin edelleen ruuhkaa ja liikennettä pysäytettiin ajoittain.

Kello 17.15: Tieliikennekeskukselta kerrottiin, että rantatunneli pystyttiin avaamaan hetkeksi ja liikennettä päästettiin hieman läpi. Jonoa on edelleen onnettomuuspaikalta tunnelille, eli noin kahden kilometrin matkalla.

Kello 16.40: Liikenne kulki onnettomuuspaikan ohitse yhdellä kaistalla pitkän aikaa.

Liikenne ruuhkautui Ylöjärven suuntaan pitkään. Myös rantatunneli oli kokonaan suljettu lännen suuntaan. Kello 16.40 jonoa oli onnettomuuspaikalta Kalevan puistotielle asti.

Näin liikenne mateli Paasikiventiellä onnettomuuspaikalla:

Autojono onnettomuuspaikan lähellä noin kello 16.15 keskiviikkona.

Ruuhkautunutta liikennettä noin viiden aikaan.

Aamulehden paikalla olleen toimituspäällikön Riina Nevalaisen mukaan autot väistivät hälytysajoneuvoja mallikkaasti onnettomuuspaikan lähellä. Puoli viiden aikaan liikenne mateli Paasikiventiellä.

Kelikamera Rantatunnelin itäsuulta. Järjestelmä ottanut kuvan klo 16.18.

Liikenne ruuhkautuu Paasikiventiellä Ylöjärven suuntaan. Ruuhkat jatkuvat Kalevan puistotielle asti. Kuva Petsamon liittymän kohdalta.

Tämä on päivittyvä uutinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut