Tällainen on Tampereen yliopiston uusi Kampusklubi - Tampere - Aamulehti

Tampereen yliopistolla aloittaa uusi Kampusklubi – Tavoitteena tuoda yliopistoa ja yrityksiä yhteen

Klubi on nyt pilotointivaiheessa. Virallisesti se aloittaa vuoden 2022 alussa.

Kampusklubin klubihuone sijaitsee Hervannassa Kampusareenan ensimmäisessä kerroksessa. Kampusareena kuvattu vuonna 2015.

3.11. 13:25

Aamulehti

Tampereen yliopistolla aloittaa juuri toimintaansa uusi Kampusklubi, jonka tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä. Yritykset voivat liittyä vuosimaksulla jäseniksi klubiin, päästä tuoreimman tutkimustiedon äärelle sekä yhteistyöhön tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

Kampusklubin jäsenet voivat varata yliopistolta tiloja ja järjestää niissä tapahtumia. Tiloihin kuuluu klubihuone sekä erilaisia luento-, aula-, neuvottelu- ja etäpalaveritiloja isoilla näytöillä yliopiston eri kampuksilta. Lisäksi Kampusklubi järjestää sekä avoimia että vain jäsenilleen tarkoitettuja tapahtumia.

Kampusklubin toimintaa koordinoi Tamlink Oy yhdessä Tampereen yliopiston ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa. Klubi on nyt pilotointivaiheessa. Virallisesti se aloittaa vuoden 2022 alusta.

”Klubi on yrityksille ketterä käyttöliittymä yliopistoyhteisöön ja toisin päin”, sanoo Jukka Matikainen, Tamlink Oy:n liiketoimintajohtaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut