Tampereen aamuliikenne meni sekaisin keskiviikkoaamuna: pitkät autojonot ja useita peltikolareita – ”Vähän malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen” - Tampere - Aamulehti

Tampereen aamuliikenne meni sekaisin keskiviikkoaamuna: pitkät autojonot ja useita peltikolareita – ”Vähän malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen”

Aamun ruuhkat aiheuttivat useita peltikolareita keskiviikkoaamun liikenteessä. Tieliikennekeskuksen liikenneoperaattori muistuttaa autoilijoita tarkkaavaisuudesta.

Tältä näytti Paasikiventiellä hieman jälkeen aamukahdeksan tieliikennekeskuksen kelikamerassa Lielahden kohdalla.

3.11. 8:01 | Päivitetty 3.11. 8:49

Aamulehti

Tampereen aamuliikenteessä sattui keskiviikkoaamuna useampi peltikolari.

Ensimmäinen peräänajo sattui aamuruuhkassa Paasikiventiellä Myllypuronkadun ja Porintien liittymän välisellä alueella kello 7.52.

Tieliikennekeskuksen häiriökartan mukaan onnettomuus sattui lähellä Enqvistinkadun risteystä.

Eikä aikaakaan, kun samalla paikalla sattui toinen peräänajo. ”Pelastuslaitos oli jo valmiiksi paikan päällä”, kertoo Tieliikennekeskus Tampereen liikenneoperaattori Juho Anttonen.

Hän arvelee, että myös toinen peräänajo oli ”täysin autoilijoista riippuvainen” ja johtui siitä, että onnettomuuspaikalla on jääty tuijottamaan ”sinisiä vilkkuja”, eikä ole keskitytty ympärillä olevaan liikenteeseen.

Anttonen lähettääkin terveiset kaikille autoilijoille: ”Vähän malttia ja tarkkaavaisuutta liikenteeseen.”

Liikenne ruuhkautui kahdeksan aikaan aamulla, kun ajokaista suljettiin väliaikaisesti liikenteeltä Tampereen suuntaan.

Tieliikennekeskus tiedotti kello 8.40 aikaan, että liikenne on palautumassa normaaliksi.

Viinikan liikenneympyrä ruuhkautui

Aikaisemmin aamulla peltiä meni ruttuun myös Viinikan liikenneympyrässä. Anttonen kertoo, että onnettomuus sattui noin kello 7 aikaan aamulla.

Reilu tunti myöhemmin Viinikan liikenneympyrään muodostui pitkät autojonot, ja liikenne seisahtui. Anttosen mukaan ruuhka ei kuitenkaan johdu aamun onnettomuudesta, sillä kolarin pelastustyöt olivat jo tulleet päätökseen aikaa sitten.

”Meillä ei ole tietoa, mikä aiheuttaisi sitä ruuhkaa siellä. On varmaan vain paljon enemmän liikennettä.”

Onnettomuuspaikka sijaitsi Enqvistinkadun kohdalla Lielahdessa.

Päivitys 3.11.2021 klo 8.40: Juttuun päivitetty liikenneoperaattorin kommentit sekä uusia tietoja aamun onnettomuuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut