Tampereen areenalle rakentuvassa hotellissa vesivahinko - Tampere - Aamulehti

Tampereen areenalle rakentuvassa hotellissa vesivahinko – Hotelliketjun toimitusjohtaja vaitonainen: ”Kyse ei ole näillä näkymin merkittävän isosta asiasta”

Tällaiset maisemat avautuvat Lapland Hotelsin kattoterassilta, jossa Aamulehti vieraili elokuun lopussa.

28.10. 17:32

Aamulehti

Tampereen areenalle rakentuvan Lapland Hotelsin työmaalla tapahtui keskiviikkona vesivahinko, kun kuudennen kerroksen hotellihuoneessa oleva sprinklerisuihku rikkoutui.

Lapland Hotels -hotelliketjun toimitusjohtajaa Ari Vuorentaustaa, vastasi Aamulehden kysymyksiin torstaina alkuillasta hyvin niukasti.

Vuorentausta vahvisti Aamulehdelle, että hotellin työmaalla on tapahtunut vesivahinko, mutta totesi sen olevan hänen tietojensa mukaan hyvin pieni.

”Kyse ei ole näillä näkymin merkittävän isosta asiasta”, Vuorentausta tyytyi sanomaan ja kertoi, ettei hotelliketju kommentoi asiaa tämän enempää.

Vuorentausta sanoi, että tiedotusvastuu asiasta on tällä hetkellä SRV:llä.

SRV:n viestintä välitti rakennusyhtiön alueyksiköistä vastaavan johtajan, Henri Sulankiven kommentit asiaan liittyen sähköpostitse torstaina alkuillasta.

Sulankivi kertoo, että pienehkö vesivahinko tapahtui hotellin 6. kerroksessa, kun yhden hotellihuoneen seinässä sijaitseva sprinklerisuihku rikkoutui.

Sulankivi sanoo, että vaikka vuoto havaittiin heti ja myös korjaaviin toimenpiteisiin alettiin välittömästi, vettä ennätti valua kyseisen hotellihuoneen sekä välioven kautta viereisen huoneen lattialle.

”Vesi-imurointi on suoritettu ja rakenteita avattu, ja tiloissa on käynnissä kuivatus. Korjaustyöt pyritään käynnistämään mahdollisimman pian. Vahinko ei vaikuta hotellin valmistumisaikatauluun”, Sulankivi viestitti.

Lue lisää: Tampereen keskustan ylle aukeaa uusi 300-paikkainen kattoterassi ja yleinen sauna – Aamulehti vieraili työmaalla hotellin katolla: ”Olemmehan saunapääkaupungissa”

Lue lisää: Erityisesti kaksi Tampereen uuden Uros-areenan työnantajista kiinnosti hakijoita – ”Uusi ja ainutlaatuinen työpaikka”

Edit 28.10.2021 kello 18.18: Lisätty juttuun Henri Sulankiven kommentit, jotka Aamulehti on saanut sähköpostitse SRV:n viestinnän kautta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut