Näin tamperelaiset kommentoivat kansiareenan sponsorikäännettä - Tampere - Aamulehti

Näin Uros-kohun viimeinen käänne otettiin vastaan Tampereella: ”Nimihän oli ihan hirveä, joten sinänsä hyvä”

Tampereen uudesta areenasta ei tulekaan Uros Live. Kysyimme tamperelaisilta, oliko nimen ja sponsorin vaihtaminen oikea päätös.

Tampereen kansiareenan nimi vaihtuu. Uros Live -nimi ei ollut Tiina Suomisen mieleen, joten uutinen ei harmittanut, päinvastoin.

28.10. 16:19

Aamulehti

Tampereen uuden areenan nimeksi ei tulekaan Uros Live, sillä teknologiayhtiö Uros oy ei jatka areenan pääsponsorina. Toistaiseksi areena kulkee nimellä Tampereen Kannen areena.

Lue lisää: Tampereen uuden areenan ja Uroksen sopimus päättyy – pääsponsori ja areenan nimi vaihtoon

Päätöksestä kerrottiin torstaiaamuna. Kysyimme tamperelaisten näkemyksiä uusimmista käänteistä tuoreeltaan ilmoituksen jälkeen.

Mitä ajattelet nimen vaihtumisesta? Oliko päätös oikea?

Juuso Saikkonen: “Ehkä pitkässä juoksussa on ihan hyvä asia, että nimi vaihtui. Ehkä yrityksen maine siirtyisi areenalle. Päätös oli mielestäni oikea.”

Minna Saari: “En ole seurannut areenasta uutisointia kovin paljon, mutta huomasin, että nimi vaihtui ja että taustalla on taloudellisia vaikeuksia. Nimihän oli ihan hirveä, joten sinänsä hyvä, että se vaihtui. Eihän se Kannen areenakaan ole kovin myyvä nimi, mutta ehkä sekin vielä vaihtuu.”

Anne Mansikkamäki: “En ollut kuullut asiasta, mutta mahtavaa! Ajattelin jo aiemmin, että nimi on huono. Tampere-areena olisi hyvä. Olen ihmetellyt, miten Tampereen kaupunkikaan ei ollut jo alussa tutkinut papereita niin tarkasti, että tähän lähdettiin mukaan.”

Reetta Övermark: “En ollut kuullut nimenvaihdoksesta. Helpottava uutinen – katsotaan nyt, mikä uudeksi nimeksi tulee. Sukupuoleen viittaava Uros Live oli aika kauhea, vaikka se tietysti tulikin firman nimestä.”

Tiina Suominen: “Hienoa! En oikein pitänyt Uros-nimestä. Tuntuu tasa-arvon nimissä mukavalta, että nimi ei kytkeydy pelkästään miessukupuoleen, vaikka se tietysti tulikin yrityksen nimestä.”

Pentti Putkinen: “Tieto oli odotettava, kun Uroksen tilanteesta oli kuultu mitä oli kuultu. Päätös oli mielestäni oikea. Varmasti se toisi negatiivista julkisuutta, eikä ehkä olisi muidenkaan sponsorien mieleen.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut