Polestar rantautuu Tampereelle - Tampere - Aamulehti

Suomen uusin automerkki Polestar rantautuu Tampereelle – autoja saa silti yhä vain netistä

Kyseessä on Volvon tekniikkaan perustuva ja Kiinassa valmistettu uusi täyssähköauto. Polestarin toiminnoista Tampereen seudulla vastaa Käyttöauto.

Ulkoisesti hieman Volvon S60-mallia muistuttava Polestar 2 on vauhdikas menopeli, jossa on neliveto ja 408 hevosvoimaa.

27.10. 21:04

Aamulehti

Syyskuun alussa myyntiin tullut Suomen uusin automerkki Polestar saapuu Tampereelle. Kyseessä on Volvon tekniikkaan perustuva ja Kiinassa valmistettu uusi täyssähköauto, josta odotetaan Teslan kovaa haastajaa.

Lue lisää: Uudet kiinalaiset automerkit rynnivät Suomeen: ”Osa vanhoista putoaa pois ja uusille tulee tilaa” – Tällaisia ovat Maxusin ja Polestarin sähköautot

Lue lisää: Koeajossa Polestar 2 – yksi vuoden kiinnostavimpia autouutuuksia, josta on vaikea löytää mitään valittamista

Polestaria maahantuova Polestar Automotive Finland ja Käyttöauto ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Polestarin toiminnoista Tampereen seudulla vastaa Käyttöauto.

Polestarin globaalin strategian mukaisesti autot ostetaan aina verkkokaupasta, mutta asiakkaat voivat käydä Käyttöautossa koeajamassa malleja marraskuun puolivälistä alkaen. Tampereen seudulle myydyt Polestarit myös luovutetaan Käyttöautosta. Käyttöauto vastaa lisäksi Polestarien huoltotoiminnoista.

Polestar Automotive Finlandin mukaan Tampere lähiseutuineen on uudelle automerkille tärkeä alue. Ennakkokyselyiden perusteella Tampereen seudulla on kova kiinnostus sähköautoja kohtaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut