Liikenneonnettomuus Läntisellä kehätiellä Tampereella - Tampere - Aamulehti

Kolmen auton ketjukolari ruuhkautti liikenteen pahasti Läntisellä kehätiellä Tampereella – Ei vakavia loukkaantumisia

Onnettomuuspaikka on Sarankulmasta Lakalaivan suuntaan eli idän suuntaan vievillä kaistoilla.

Kelikamerasta näkyy onnettomuuspaikka onnettomuushetkellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta noin kello 15.15.

22.10. 15:29

Aamulehti

Läntisellä kehätiellä Tampereella tapahtui perjantaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, joka aiheutti merkittävää haittaa liikenteelle idän suuntaan vievillä kaistoilla. Yksi ajokaista oli suljettuna liikenteeltä vajaan tunnin.

Onnettomuus oli kolmen henkilöauton peräänajo. Vakavia henkilövahinkoja ei tullut. Kolmessa henkilöautossa oli onnettomuuden tapahtuessa vain kuljettajat. He pääsivät itse ulos ajoneuvoista.

Kello 16 Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että kaksi autoa odotti yhä hinausapua, mutta liikenne pääsi kulkemaan muuten jo normaalisti.

Aamulehden tiellä liikkujilta saamien viestien mukaan liikenne oli neljän jälkeen kuitenkin edelleen ruuhkautunut molempiin suuntiin.

Katso video onnettomuuspaikalta:

Liikenneoperaattori Kirsi Salokanto Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskuksesta kertoo vahvistaa havainnot kello 16.25. ”Onnettomuuspaikan raivaus vaikeuttaa edelleen liikennettä idän suuntaan, ja se keräsi pahimpaan aikaan valtavat ruuhkat. Nyt autonromut on saatu reunaan, mutta siinä on ahdasta. Vielä jonkun verran hidastetta tulee, kun hinuri tulee hakemaan kolariautoja”, Salokanto kertoo.

Pahimmillaan ruuhka ulottui niin pitkälle, että liikenne alkoi hidastua Kurikan liittymän jälkeen.

Lännen suunnan ruuhkalle ei ollut tiedossa muuta syytä kuin vastakkaisen suunnan onnettomuus. ”Lännen suuntaakin on jonoa. Siinä pikkuisen tulee varmaan uteliaiden hiljentelyä ja muuta, se äkkiä jonouttaa liikennettä myös toiseen suuntaan.”

Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus sattui noin 600 metriä Sarankulman liittymästä Lakalaivan liittymän suuntaan.

Hälytys onnettomuudesta tuli perjantaina kello 15.15. Kello 16.49 Fintrafficin tieliikennekeskus tiedotti, että tilanne paikalla on ohi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut