Opiskelijoille järjestetään sittenkin Appro Tampereella - Tampere - Aamulehti

Opiskelijoille sittenkin Appro Tampereelle – Rajoitusten poisto sai järjestäjiin vauhtia, luvassa Hämeenkadun kierroksen pikkuveli

Varjoappro kokoaa opiskelijat Ratinannokan puistoon marraskuun 23. päivänä.

Hämeenkadun Appron menoa vuonna 2019 Tampereen Keskustorilla. Kaksi vuotta sitten tapahtumaan osallistui ennätysmäärä opiskelijoita. Mukana oli yli 11 000 approilijaa.

14.10. 7:27

Aamulehti

Tampereella on tänä syksynä sittenkin approkierros opiskelijoille. Varjoappro on 23. päivä marraskuuta.

"Ravintolarajoitusten poistuminen lokakuun alussa oli meille hyvin iso yllätys. Totesimme, että täysimittaista Hämeenkadun Approa ei pysty tällä aikataululla tekemään, mutta pikkuveljen kuitenkin”, Boomin projektipäällikkö Heidi Kärkkäinen kertoo.

Järjestäjät odottavat tapahtumaan 5 000–6 000 osallistujaa. Varjoappron keskuspaikka on Ratinannokan puisto.

Tapahtuman lähtö ja maali ovat Ratinannokan puistossa. Luvassa on tuttua menoa, eli kisailua, leimojen keruuta keskustan ravintoloissa, livekeikkoja ja juhlia.

”Haluamme pitää pesäeron Hämeenkadun Approon, joten luvassa on myös jotakin uutta, kaikenlaista hauskaa aktiviteettia. Syksy ei ole opiskelijasyksy ilman tamperelaista approkierrosta.”

Viimeksi 2019

Ratinannokan puisto on Kärkkäisen mukaan sopiva tamperelainen paikka Appron pikkuveljelle. Blockfest ja Tammerfest ovat jo näyttäneet, että isot yleisötapahtumat live-lavoineen onnistuvat Ratinannokan puistossa.

Viimeksi Hämeenkadun Appro kokosi opiskelijoita Tampereelle syksyllä 2019. Appro keräsi Tampereelle yli 11 000 opiskelijaa ympäri Suomen. Luku on tapahtuman ennätys.

Tuoreimmat vuosikurssit eivät ole Kärkkäisen mukaan päässeet näkemään tapahtumaa.

Syksyllä 2022 Hämeenkadun Appro täyttää 40 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: