Tampereella kahden auton nokkakolari Teiskontiellä - Tampere - Aamulehti

Tampereella sattui kahden auton nokkakolari Teiskontiellä – Liikenne ruuhkautui pahasti tiistaiaamuna

Tampereen tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus sattui kello 6.40 tiistaiaamuna.

Kelikameran kuva on otettu Taysin edustalta Teiskontiellä kello 7 jälkeen. Ritakadun risteys on Teiskontiellä vähän kuvaamispaikan jälkeen.

12.10. 6:52

Aamulehti

Tiellä 12 Tampereella sattui liikenneonnettomuus tiistaiaamuna. Tampereen tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuus tapahtui kello 6.40.

Tarkempi onnettomuuspaikka on Teiskontien liittymän ja Alasjärven liittymän välillä Ritakadun risteyksessä.

Teiskontiellä Tampereella sattui kahden auton nokkakolari risteysalueella tiistaiaamuna 12.10.

Tieliikennekeskus kertoi kello 6.50 aikaan, että onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä ja liikenne saattaa ruuhkautua.

Onnettomuus ruuhkautti liikennettä edelleen kello 7 aikaan, kertoi palomestari Jari Hiltunen Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta. Pahiten liikenne ruuhkautui Tampereen keskustan suuntaan, mutta myös kaupungista tulevien oli vaikea kääntyä Ritakadun risteyksessä vasemmalle Taysin alueelle. ”Ajoneuvot on saatu siirrettyä niin, että osittain liikenne alkaa solumaan kaupunkiin päin”, Hiltunen kertoi.

Tieliikennekeskus kertoo kello 7.33 aikaan, että onnettomuuspaikka on raivattu ja tilanne on ohi, mutta liikenne ruuhkautui vielä jonkin verran.

Kahden auton nokkakolari

Onnettomuudessa on ollut kysymys kahden auton nokkakolarista risteysalueella. Onnettomuudessa on sattunut henkilövahinkoja, mutta Hiltunen ei osannut kertoa loukkaantuneiden määrää tai vahinkojen vakavuutta. ”Turvatyynyt ovat lauenneet, törmäys on ollut voimakas.” Onnettomuuden tarkemmasta kulusta ei ollut tietoa tiistaiaamuna.

Vain vajaata tuntia myöhemmin kello 7.26 aikaan Teiskontiellä kolisi taas, tällä kertaa Kuntokadun risteyksessä. Kyseessä oli kahden henkilöauton peräänajo, josta selvittiin osapuolten keskinäisellä sopimisella, eikä poliisia tai pelastuslaitosta tarvittu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: