Hämeenkadun poliisioperaatio: Ruumis kannettiin ulos Tempon talolta - Tampere - Aamulehti

Uutta tietoa Hämeenkadun poliisioperaatiosta – Silminnäkijä: Tempon talosta kannettiin ulos vainaja

Iltapäivällä kello 15.40 poliisi kertoi Twitterissä, että se jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana eikä siksi voi tiedottaa tutkinnan etenemisestä enempää.

Poliisi eristi Hämeenkadun operaation ajaksi.

10.10. 14:16 | Päivitetty 10.10. 16:55

Aamulehti

Aamulehti on saanut uutta tietoa suuresta poliisioperaatiosta, joka alkoi Tampereen Hämeenkadulla sunnuntaina kello 10.22.

Lue lisää: Kuvat ja video: Poliisilla oli iso operaatio Tampereen keskustassa – Hämeenkatu oli hetken aikaa eristettynä

Tempon talon viereisen R-kioskin yrittäjä Azin Razabi kertoo nähneensä kioskin ikkunasta, kun noin puoli kahden aikaan iltapäivällä viereisestä rapusta kannettiin ulos ruumis. Hänen mukaansa mitään erityisiä ääniä kuten laukauksia ei kuulunut aamupäivän aikana. ”Mutta rakennuksen seinät ovat paksut”, Razabi lisää.

Poliisi oli edelleen iltapäivällä hieman ennen kello 14:ää paikan päällä Tempon talolla Hämeenkatu 15:ssä suorittamassa teknistä tutkintaa.

Ensin poliisi kertoi ainoastaan, että poliisilla oli Hämeenkadulla yksityisasunnossa poliisitehtävä, josta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Iltapäivällä kello 15.40 poliisi kertoi Twitterissä, että se jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana eikä siksi voi tiedottaa tutkinnan etenemisestä enempää. Lisäksi poliisi pyytää asiassa hienotunteisuutta omaisia kohtaan.

Poliisin sanavalinnoista voi päätellä, ettei asiassa epäillä rikosta.

Poliisi ohjeisti ihmisiä siirtymään kauemmaksi Hämeenkadulta, kun operaatio oli käynnissä.

Päivitys 10.10. kello 16.04: Lisätty tieto poliisin uudesta tviitistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos