Tampereen Uros-areenan pääsponsoria uhkaa selvitystila – Järeitä toimia harkitsevan PRH:n juristi Aamulehdelle: ”Se tarkoittaa käytännössä osakeyhtiön purkautumista”

Lain mukaan osakeyhtiön voi poistaa kaupparekisteristä tai asettaa selvitystilaan, jos tilinpäätösasiakirjoja ei ole kehotuksesta huolimatta toimitettu rekisteröitäviksi vuoden kuluessa tilikauden päättymisestä. Uros-yhtiön vuoden 2018 tilinpäätös on viimeisin, jonka tilintarkastaja on hyväksynyt, eikä yritys ole toimittanut puuttuvia asiakirjoja lukuisista pyynnöistä huolimatta.

Tältä näytti Tampereen Uros-areenan työmaalla syyskuun 10. päivänä.

29.9.2021 11:02 | Päivitetty 29.9.2021 16:41

Aamulehti

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) harkitsee Tampereen uuden areenan pääsponsorin Uros oy:n määräämistä selvitystilaan tai poistettavaksi kaupparekisteristä. Asiasta kertoi ensin Iltalehti keskiviikkona.

Uroksen vuoden 2018 tilinpäätös on viimeisin, jonka tilintarkastaja on hyväksynyt. Sen jälkeen Uros ei ole toimittanut tarkastettuja tilinpäätöksiä kaupparekisteriin PRH:n toistuvista pyynnöistä huolimatta. PRH:n juristi Jussi Huolman kertoo Aamulehdelle, että järeitä toimenpiteitä harkitaan sen takia, että Uros oy:n hallituksen puheenjohtajalle Jyrki Hallikaiselle ei ole saatu toimitettua hänelle määrättyä uhkasakkotuomiota tiedoksi yrityksistä huolimatta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut