Poliisi tutkii epäiltyä lasten ahdistelua Tampereen Hatanpäällä - Tampere - Aamulehti

Poliisi tutkii epäiltyä lasten ahdistelua Tampereen Hatanpäällä

Tutkintanimikkeenä on lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys.

22.9. 15:55

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä lapsiin kohdistunutta ahdistelutapausta Tampereen Hatanpäällä sunnuntaina 19. syyskuuta. Tutkintanimikkeenä on lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys.

Poliisi kertoo, että ryhmä lapsia oli ollut Hatanpään Sale-kaupan edustalla ja lähistöllä, kun he olivat tekemisissä sähköpotkulaudalla liikkuneen miehen kanssa. Tilanne alkoi hieman ennen kello 13 sunnuntaina, jolloin mies saapui paikalle.

Yksi lapsista oli luvallisesti lainannut miehen potkulautaa hetken, ja mies oli ajellut sillä itsekin kaupan ympäristössä. Lapset olivat kaupan lähistöllä noin kello 13.15 asti. Nämä tapahtumat on voitu todeta valvontakameran tallenteelta.

Sen jälkeen tapahtumien kulku on poliisin mukaan hieman epävarma.

Epäilty lasten ahdistelutapaus sattui Tampereen Hatanpään Sale-kaupan edustalla ja lähistöllä.

Tarttui tyttöön

Lapset olivat poistuneet läheisen Siirtolapuutarhankadun suuntaan, osa polkupyörällä ja osa kävellen. Lapset olivat kertomansa mukaan havainneet, että heitä oli seurannut mies.

Poliisin mukaan miehen kerrotaan tarttuneen seurueessa olleeseen tyttöön kiinni Siirtolapuutarhankadulla ja mahdollisesti miehen sukuelin on ollut tällöin näkyvillä.

Lapset pääsivät poistumaan tilanteesta ja menivät kertomaan siitä aikuisille.

Valvontakameran tallenteen mukaan lasten kanssa kaupan läheisyydessä tekemisissä olleella miehellä oli tummat vaatteet, huppu päässä ja maski kasvoilla.

Poliisi kertoo, että lasten kertoman mukaan myöhemmässä vaiheessa vaatetus olisi kuitenkin ollut mahdollisesti erilainen. Lapset ovat kertoneet muun muassa punaisesta lippalakista ja keltaisesta väristä vaatteessa.

Lasten mukaan mies puhui englantia.

Poliisi pyytää tapahtuman mahdollisesti havainneilta tai siitä tietäviltä yhteydenottoa tutkivan ryhmän sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 050 3998 024.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos